59-річний Олег Скрипка різко відповів журналістці на питання про подружні зради: “Можливо, не без гріха”

Відомий український співак не оцінив запитання журналістки про його особисте життя та спробував перевести тему розмови. Що ж вдалося дізнатися про зради у родині артиста?

Фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” зазвичай досить відверто розповідає про своє особисте життя. Він дуже задоволений своїм вибором поступливої дружини Наталії Сідь та пишається нею. Проте, Олег Скрипка не зміг прямо відповісти на питання про подружні зради.

В рамках YouTube-проєкту від Люкс ФМ “Тур Зірками”, журналістка взяла коротке інтерв’ю в артиста. Розмова про особисте почалася невинно. Чоловік розповів про покращення стосунків у родині після початку повномасштабної війни. За словами Скрипки, їх з дружиною об’єднала біда, тому вони стараються підтримувати одне одного у цей складний час.

Олег Скрипка розповів про зради у його родині
Олег Скрипка розповів про зради у його родині

А ось після питання, чи зраджував коли-небудь виконавець дружині, у чоловіка змінився настрій. Він різко змінив тему та почав звинувачувати Люкс ФМ в трансляції російських пісень.

“Ну ось на вашому радіо були до повномасштабного вторгнення російські пісні. Як ви до цього ставитеся?”, – змінив русло розмови співак.

Олег Скрипка розповів про зради у його родині
Олег Скрипка розповів про зради у його родині

Журналістка не розгубилася та повернула Олега до розмови, натякнувши, що чоловік уникає відповіді, бо має певні “гріхи” у цьому спектрі. Принаймні, у неї склалося таке враження. Проте, й після цього чоловік надав непряму відповідь, переадресувавши те саме питання до дівчини.

“І я теж ні”, – нарешті зізнався виконавець.

Олег Скрипка розповів про зради у його родині
Олег Скрипка розповів про зради у його родині

Після, він звинуватив журналістку, начебто вона хотіла спаплюжити його гідність. На що дівчина відповіла коротко, що лише хотіла, щоб артист поділився своїм досвідом і можливо комусь це допомогло б подолати кризу у стосунках та налагодити родинні відносини.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.