Живе в Іспанії, відростив волосся та грає рок-музику: що відомо про 24-річного сина Ірини Білик?

Ірина білик вкрай рідко показує своїх дітей у соціальних мережах і ще рідше розповідає про їх життя. Як живе її старший син, чим займається та як виглядає?

Свого первенця Ірина народила вкінці 90-х років. Тоді Білик була у відносинах з моделлю та манекенником Андрієм Оверчуком. Наразі, Глібу 2 роки. Він мешкає за межами України. Судячи з його профілю в Instagram, хлопець живе в Іспанії.

Старший син Ірини Білик Гліб Оверчук
Старший син Ірини Білик Гліб Оверчук

Як і мама, він має тягу до мистецтва. Гліб також займається музикою, хоча для себе обрав біль драйвову течію музики – хлопець грає рок. Щобільше, він виглядає, як типовий рокер, відростив довге волосся, набив татуювання та носить відповідний одяг. Хлопець грає в власному гурті, який періодично дає концерти. Крім того, він не прив’язаний до певного інструменту та без проблем може виконувати музику на барабанах або гітарі.

Старший син Ірини Білик Гліб Оверчук
Старший син Ірини Білик Гліб Оверчук

На особистому фронті в нього також все добре. Судячи зі сторінки у соціальних мережах, Гліб має дівчину, з якою у стосунках вже більше року. Проте, робити зіркову маму бабусею, він не поспішає. В одному з інтерв’ю Ірина розповіла, що старший син не планує ставати батьком, принаймні поки.

“У мене син чайлдфрі. Разом зі своєю дівчиною вони поки що не мріють про дітей”, – пояснила співачка.

Ірина Білик, Гліб Оверчук та невістка співачки Аліса

Не забуває музикант і про Батьківщину. Перебуваючи в сонячній Іспанії, Гліб відвідує проукраїнські мітинги та демонстрації. Крім того, музикант поширює інформацію про благодійні збори.

Нагадаємо, у Гліба є молодший братик, на ім’я Табриз. Він народився під час офіційного шлюбу співачки з фотографом Асланом Ахмадовим. Задля появи другого сина, артистка вимушена була звернутися за допомогою до сурогатної матері. Наразі хлопчику 8 років. Про його місцеперебування достовірно невідомо, проте судячи з профілю співачки, він також живе в Іспанії.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.