42-річний відомий ведучий Олександр Педан вступає до університету та розсекретив свою нову спеціальність

Знаменитий український телеведучий Олександр Педан повідомив, що прийняв рішення вступити до університету. Навіщо та яку спеціальність буде отримувати зірка?

Як відомо, декілька останніх років Олександр Педан присвятив дуже багато часу дослідженню системі української освіти. Такий крок був продиктований бажанням його старшої дочки вступити до інституту. Дівчина мала отримати вищу освіту, і активно займаючись вибором майбутнього навчального закладу, Олександр Педан вирішив показати університети та інститути усім українським дітям.

Це дуже корисна ініціатива, так як у батьків та їхніх дітей з’явилася можливість побачити усі заклади, не приїжджаючи до них особисто. Звичайно, передивитися все фізично неможливо, але набагато зручніше це зробити через блог. Окрім того, Олександр чесно розповідав про плюси та мінуси.

Олександр Педан розповів, що вступає до університету

Олександр Педан показав шанувальникам, як підросли його діти
Олександр Педан розповів, що вступає до університету

Але проект зайшов далі, і Олександр Педан надихнувся на вступ.

У ведучого вже є економічна освіта, але на даний момент він вирішив ще ознайомитися з професією державного управління. Дружина Олександра підтримала його і ба більше, складе йому компанію, адже буде вступати разом з ним.

“Це буде про те, як я ще можу монетизувати свою популярність з користю для держави. Державні органи управління, громадські організації… Дружина мені каже: “Ти що, крадеш мою мрію, це ти навчатимешся в тому ВНЗ?”. вступати до одного і того ж університету. І це так круто”, – розповів Олександр у програмі “Ближче до зірок”.

Але цікаво, що поданих не розповів, чи є в нього бажання надалі використовувати ці знання саме на благо майбутнього держави. Хто знає, можливо Педан має якісь грандіозні плани, про які поки що мовчить?

Нагадуємо, що після 24 лютого він здебільшого спокусувався на роботі в мережі та працює з аудиторією онлайн. У той самий час його колега Сергій Притула взагалі заявив, що більше не повернеться на екрани і не буде брати участь у розважальному форматі програм.

Схожі статті

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.