42-річний відомий ведучий Олександр Педан вступає до університету та розсекретив свою нову спеціальність

Знаменитий український телеведучий Олександр Педан повідомив, що прийняв рішення вступити до університету. Навіщо та яку спеціальність буде отримувати зірка?

Як відомо, декілька останніх років Олександр Педан присвятив дуже багато часу дослідженню системі української освіти. Такий крок був продиктований бажанням його старшої дочки вступити до інституту. Дівчина мала отримати вищу освіту, і активно займаючись вибором майбутнього навчального закладу, Олександр Педан вирішив показати університети та інститути усім українським дітям.

Це дуже корисна ініціатива, так як у батьків та їхніх дітей з’явилася можливість побачити усі заклади, не приїжджаючи до них особисто. Звичайно, передивитися все фізично неможливо, але набагато зручніше це зробити через блог. Окрім того, Олександр чесно розповідав про плюси та мінуси.

Олександр Педан розповів, що вступає до університету

Олександр Педан показав шанувальникам, як підросли його діти
Олександр Педан розповів, що вступає до університету

Але проект зайшов далі, і Олександр Педан надихнувся на вступ.

У ведучого вже є економічна освіта, але на даний момент він вирішив ще ознайомитися з професією державного управління. Дружина Олександра підтримала його і ба більше, складе йому компанію, адже буде вступати разом з ним.

“Це буде про те, як я ще можу монетизувати свою популярність з користю для держави. Державні органи управління, громадські організації… Дружина мені каже: “Ти що, крадеш мою мрію, це ти навчатимешся в тому ВНЗ?”. вступати до одного і того ж університету. І це так круто”, – розповів Олександр у програмі “Ближче до зірок”.

Але цікаво, що поданих не розповів, чи є в нього бажання надалі використовувати ці знання саме на благо майбутнього держави. Хто знає, можливо Педан має якісь грандіозні плани, про які поки що мовчить?

Нагадуємо, що після 24 лютого він здебільшого спокусувався на роботі в мережі та працює з аудиторією онлайн. У той самий час його колега Сергій Притула взагалі заявив, що більше не повернеться на екрани і не буде брати участь у розважальному форматі програм.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?