Це викрилося після смерті Євгена Огіра: Тіні Кароль довелося розкрити правду про позашлюбного сина чоловіка

Знаменита українська співачка Тіна Кароль втратила свого єдиного чоловіка Євгена багато років тому, але після себе він залишив багато згадок і двох синів.

Тіна Кароль завжди говорить про те, що не змогла прожити своє життя з чоловіком, якого сама для себе обрала. Мовляв, з ним померла частинка її серце, яку вона не зможе нікому і ніколи віддати.

Пройшло багато часу, але зірка дійсно не пов’язала своє життя з іншим. Вона проживає у маєтку, який колись Євген почав будувати для неї та майбутнього сина.

Тіна Кароль розповіла про позашлюбного сина свого покійного чоловіка

Тіна Кароль показала чоловіка, з яким разом 18 років
Тіна Кароль розповіла про позашлюбного сина свого покійного чоловіка

У ньому все влаштовано таким чином, щоб складалося враження, що він все ще з ними. Чоловік мріяв побачити, як росте його маленький спадкоємець, але Веніамін втратив батька у дуже маленькому віці. І не тільки Веніамін.

У хлопчика є рідний брат по-батькові лінії. Мова йде про позашлюбного сина Євгена. Продюсер дуже хотів сім’ю, але на жінці, яка народила йому малюка не захотів одружуватися. Що саме між ними відбувалося залишається загадкою, але після смерті Євгена Тіна доклала усіх зусиль, щоб її син не залишився сам, і спілкувався з братиком.

Хлопчик регулярно приїжджав до маєтку Кароль, і в нього навіть була своя постіль. Але з часом Веніамін припинив спілкуватися з ним, так як їх розвела доля. Хлопчик поїхав навчатися до Великобританії.

Тіна ж про свого пасинка вже давно не згадує. Принаймні в публічному просторі. Яким він став, чим займається та інші деталі невідомі широкому загалу. Тим не менш, у Євгена все ж таки залишилося аж двоє спадкоємців. Тож після новини про його смерть відбувся скандал: в пресі писали, що матір його позашлюбної дитини буде судитися за спадок, а також за права на пісні артистки.

Тіна Кароль заперечила той факт, що в неї намагаються відібрати її композиції. Але що відбувалося в сім’ї стосовно поділу майна досі невідомо. Тим паче, що в дитини Євгена дійсно мала усі права отримати щось від покійного батька.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.