Мурат Налчаджиоглу збирається одружитися з дівчиною, у якої гетерохромія і син від іншого: як вона виглядає

Мурат Налчаджиоглу не приховує від шанувальників своє особисте життя. Нещодавно стало відомо, що чоловік планує одружитись втретє. Як виглядає та чим займається нова обраниця бізнесмена?

Відомий турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу вже двічі був одружений. Першою обраницею чоловіка стала опальна співачка Ані Лорак. Експодружжя перебувало у шлюбі протягом 10 років, за цей час у пари народилась донька Софія.

Другою обраницею Налчаджиоглу стала також українка. Із візажисткою Лілією Реус бізнесмен будував стосунки протягом 2 років. Згодом пара зіграла весілля, проте вже за кілька місяців мережу сколихнула новина про їхнє ймовірне розлучення.
Невдовзі після чуток про розрив із Реус, Налчаджиоглу неодноразово бачили на світських заходах в компанії різних жінок. Чоловік публікував спільні світлини з моделями та показував підписникам свого Instagram розкішний відпочинок без другої дружини Лілії.

Мурат Налчаджиоглу показав свою третю обраницю, з якою планує весілля
Мурат Налчаджиоглу показав свою третю обраницю, з якою планує весілля

Що відомо про нову кохану бізнесмена?

Пара публічно підтвердила розставання, а кілька днів потому Налчаджиоглу вже представив аудиторії свою нову кохану. Обраницею бізнесмена стала 28-річна блогерка Анастасія Фоксі.

Відомо, що Анастасія виховує сина від попередніх стосунків, що завершились для молодої моделі фізичним насиллям. Раніше дівчина розповідала, що ексобранець не був здатен контролювати свою ревність.

“Мої аб’юзивні стосунки переросли у фізичний біль та синці”, – коментувала Фоксі.

До слова, Налчаджиоглу не став зволікати та вже познайомив кохану зі своєю 12-річною донькою Софією від першого шлюбу.

Основна діяльність Фоксі – блогінг, також її профіль у Instagram свідчить про модельну діяльність, а нещодавно Анастасія спробувала себе й музичній сфері та записала власний трек “Не залишай”.

Цікавою особливістю третьої обраниці турецького підприємця є гетерохромія (рідкісна особливість, яка полягає в різному забарвленні правого та лівого ока).

Мурат Налчаджиоглу показав свою третю обраницю, з якою планує весілля
Мурат Налчаджиоглу показав свою третю обраницю, з якою планує весілля

Налчаджиоглу одружується втретє

Нещодавно стало відомо, що Мурат втретє наважився на пропозицію. Бізнесмен освідчився Анастасії в березні 2024 року, про це стало відомо із фотоблогу Фоксі. Модель опублікувала світлину розкішної каблучки та додала підпис:

“Мій найдобріший ранок”

Мурат Налчаджиоглу показав свою третю обраницю, з якою планує весілля
Мурат Налчаджиоглу показав свою третю обраницю, з якою планує весілля

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.