Чоловік пенсійного віку: Оля Полякова цілується з багатьма, але у шлюбі може бути тільки з ним (ФОТО)

Нещодавно у Мережу злили фото, на яких Оля Полякова цілується з учасником "МастерШеф" Владом Міцкевичем. Що сказав на це 60-річний чоловік артистки Вадим Буряковський.

Співачка Оля Полякова ось уже понад 20 років одружена з відомим українським бізнесменом Вадимом Буряковським, який старший за неї на 15 років. У момент знайомства чоловік був одружений, але зустріч із яскравою молодою білявкою стала для нього доленосною. Вже незабаром Буряковський розлучився з першою дружиною і офіційно одружився з Поляковою.

Оля Полякова з чоловіком бізнесменом Вадимом Буряковським та дочками
Оля Полякова з чоловіком бізнесменом Вадимом Буряковським та дочками

За цей час у пари з’явилися двоє прекрасних дочок, будинок повна чаша і, здається, все було в порядку, проте після початку війни в Мережі почали з’являтися перші чутки, що шлюб зірки тріщить по швах. Артистка все категорично заперечувала, проте після останніх подій у багатьох виникли сумніви.

Так, нещодавно учасник МастерШеф Влад Міцкевич опублікував у своїх соціальних мережах фотографії, на яких цілується на камеру з Олею Поляковою. У коментарях чоловік натякав, що нібито між ними любовний роман. Мало того, за його словами, співачка мешкає з ним в одній квартирі. Щоправда, зранку Міцкевич вилучив усі знімки.

Оля Полякова розповіла правду про таємний роман з Міцкевичем

Трохи пізніше відбулися коментарі від Полякової, яка не лише заперечувала стосунки з харизматичним кулінаром, а й звинуватила його в алкоголізмі та шантажі. У кадрі з’явився і чоловік артистки – Вадим, який, зважаючи на все, досі перебуває в прекрасних стосунках з дружиною. Мало того, на запитання Полякової – “Міцкевичу ноги будемо відривати?”, Буряковський відповів – “Як завжди”.

Оля Полякова з чоловіком бізнесменом Вадимом Буряковським
Оля Полякова з чоловіком бізнесменом Вадимом Буряковським

Нагадаємо, що в коментарях про роман Міцкевича та Полякової, багато користувачів Мережі, припускають, що це може бути правдою, проте ніхто не вірить, що заради тимчасового роману з молодим чоловіком, Полякова наважиться піти від Буряковського, який зробив для неї та її кар’єри дуже багато.

Схожі статті

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".