Ідеальна Христина чи коварна Катерина? Яку з двох останніх дружин Володимир Остапчук полюбив сильніше

Український шоумен Володимир Остапчук ходив до РАГСу тричі. В останній з 23-річною Катериною Полтавською, яка вже встигла здобути репутацію ревнивої та скандальної особи.

Шоумен Володимир Остапчук до того, як розписався з Катериною Полтавською, був одружений двічі. Перший шлюб шоумена з Оленою Войтенко тривав 12 років. За цей час у пари встигло народитись двоє дітей. Потім було розлучення зі скандальними розбірками та звинуваченнями на адресу один одного.

Володимир Остапчук із Оленою Войтенко та дітьми
Володимир Остапчук із Оленою Войтенко та дітьми

А вже через короткий проміжок часу, Остапчук одружився з нотаріусом Христиною Горняк. Однак, незважаючи на яскраві стосунки та початок будівництва спільного будинку, пара раптово розлучилася.

Друга дружина Остапчука намагалася вирішити всі питання, у тому числі і про розподіл спільного майна, мирним шляхом – не скандалила та не писала гнівних постів, як Войтенко. Навіть коли стало відомо, що у шоумена дуже скоро з’явилася нова кохана, Крістіна тактовно побажала колишньому “щастя” та відсторонилася, хоча питання із спільним будинком так і залишилося невирішеним.

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Далі були відносини Володимира з його новою молодою пасією – журналісткою Катею Полтавською, які розвивалися дуже стрімко. Вже після другого побачення парочка з’їхалися, а потім расписалася.  Дівчина швидко взяла все в свої руки. Катерина почала всюди супроводжувати коханого, контролювати кожен його крок, про що докладно ділилася в соцмережах.

Остапчук та Катерина Полтавська
Остапчук та Катерина Полтавська

Так стало відомо про скандал, який влаштувала Катерина на заході у приватному дитячому садку у Кропивницькому. Дівчина закотила сцену ревнощів шанувальницям, які намагалися сфотографуватися зі знаменитим ведучим після закінчення вечора. Про це розповів у своїй програмі блогер Богдан Беспалов.

Також Катерина вже встигла організувати собі бізнес та відкрила салон масажу та лазерної епіляції у столиці. Багато шанувальників упевнені, що все це на гроші Остапчука. Зважаючи на все, шоумен настільки закоханий у свою третю дружину, що готовий виконувати всі її забаганки.

Схожі статті

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..