Ідеальна Христина чи коварна Катерина? Яку з двох останніх дружин Володимир Остапчук полюбив сильніше

Український шоумен Володимир Остапчук ходив до РАГСу тричі. В останній з 23-річною Катериною Полтавською, яка вже встигла здобути репутацію ревнивої та скандальної особи.

Шоумен Володимир Остапчук до того, як розписався з Катериною Полтавською, був одружений двічі. Перший шлюб шоумена з Оленою Войтенко тривав 12 років. За цей час у пари встигло народитись двоє дітей. Потім було розлучення зі скандальними розбірками та звинуваченнями на адресу один одного.

Володимир Остапчук із Оленою Войтенко та дітьми
Володимир Остапчук із Оленою Войтенко та дітьми

А вже через короткий проміжок часу, Остапчук одружився з нотаріусом Христиною Горняк. Однак, незважаючи на яскраві стосунки та початок будівництва спільного будинку, пара раптово розлучилася.

Друга дружина Остапчука намагалася вирішити всі питання, у тому числі і про розподіл спільного майна, мирним шляхом – не скандалила та не писала гнівних постів, як Войтенко. Навіть коли стало відомо, що у шоумена дуже скоро з’явилася нова кохана, Крістіна тактовно побажала колишньому “щастя” та відсторонилася, хоча питання із спільним будинком так і залишилося невирішеним.

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Далі були відносини Володимира з його новою молодою пасією – журналісткою Катею Полтавською, які розвивалися дуже стрімко. Вже після другого побачення парочка з’їхалися, а потім расписалася.  Дівчина швидко взяла все в свої руки. Катерина почала всюди супроводжувати коханого, контролювати кожен його крок, про що докладно ділилася в соцмережах.

Остапчук та Катерина Полтавська
Остапчук та Катерина Полтавська

Так стало відомо про скандал, який влаштувала Катерина на заході у приватному дитячому садку у Кропивницькому. Дівчина закотила сцену ревнощів шанувальницям, які намагалися сфотографуватися зі знаменитим ведучим після закінчення вечора. Про це розповів у своїй програмі блогер Богдан Беспалов.

Також Катерина вже встигла організувати собі бізнес та відкрила салон масажу та лазерної епіляції у столиці. Багато шанувальників упевнені, що все це на гроші Остапчука. Зважаючи на все, шоумен настільки закоханий у свою третю дружину, що готовий виконувати всі її забаганки.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?