Репяхова опинилась в одному залі з Віктором Ющенком: як перетнулися шляхи дружини Павліка та екс-президента

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова засвітилася на заході, який був присвячений 45-річчу творчості Оксани Білозір.

Відомо, що Віктор Павлік доволі добре знайомий з артисткою, а тому зовсім не дивно, що він був присутнім на цьому великому заході. Тим паче, що насправді там зібрався увесь бомонд.

Катерина Репяхова засвітилась на одному заході з Віктором Ющенком

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова продемонструвала приголомшливі зміни
Катерина Репяхова засвітилась на одному заході з Віктором Ющенком

Велике що отримало назву “Народжена Україною” звучали улюблені хіти та нові пісні співачки. У концерті взяли участь відомі гості. Білозір зі сцени вітали Павло Зібров, Анатолій Говорадло, Віктор Винник. Артистка також виконала дуетну пісню з Віктором Павліком.

На сцену пані Оксана вийшла у розкішні сукні, яка підкреслила не тільки її торжестваний настрій, але й витончену фігуру. Зважаючи на нещодавню новину про її розлучення з Романом Недзельським, Оксана дійсно виглядає просто фантастично.

Цікаво, що серед гостей також були помічені і політики. Наприклад, був присутнім Віктор Ющенко. Зірки ж в свою чергу прийшли разом з сім’ями, тому на Віктора Павліка у залі милувалася його дружина Катерина.

Нагадуємо, що Репяхова стала четвертою дружиною Віктора Франковича. Досить довгий час вона працювала концертним директором у Дмитра Карпачова, а потім у артиста. Подейкували, що дівчина стала коханкою співака, але обидва це заперечували. Пізніше вони почали жити разом, а Павлік тим часом пояснював, що не наважується на офіційне розлучення з дружиною Ларисою через хворобу свого сина.

Зараз сім’я проживає в квартирі в Києві, а також виховує спільного спадкоємця Михайла, який народився через рік після смерті Павла. Катерина також активно веде особистий блог на платформі Instagram, який приносить їй шалені доходи. Завдяки цьому ж блогу фанати Віктора Франковича мають можливість спостерігати за його життям.

Схожі статті

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.