Фіналіст “Холостячки” Дмитро Шевченко дав останній шанс Златі Огнєвіч все змінити: “Пробачив би все”

Якби Злата Огневич знала, як складуться її стосунки з її обранцем із шоу "Холостячка" Андрієм Завгороднім, то, напевно, обрала б іншого фіналіста Дмитра Шевченка.

У фіналі шоу “Холостячка” співачка Злата Огневич розривалася між двома гідними претендентами – підприємцем з Києва Андрієм Завгороднім та власником клінінгової та будівельної компанії зі Львова Дмитром Шевченком. Тоді своє заповітне “так” артистка сказала Андрію, а Дмитро пішов із проекту із розбитим серцем.

Дмитро Шевченко дав останній шанс Златі Огнєвіч
Дмитро Шевченко дав останній шанс Златі Огнєвіч

Проте, щастя Злати тривало не довго, вже через півтора місяця пара розлучилася, а вже через деякий час стало відомо, що співачка підтримує зв’язок не лише з колишніми учасниками шоу – Максом Тарапатою та Андрієм Хветкевичем, а й із фіналістом “Холостячки” Дмитром Шевченко.

Деякі глядачі навіть припустили, що в пари знову виникли романтичні стосунки. Якогось моменту бізнесмен навіть заінтригував публікацією у своїх соціальних мережах, де згадав можливий зв’язок із Златою. Також Дмитро неодноразово заявляв, що готовий до сім’ї та дітей. У нього навіть готове ім’я майбутнього сина.

Дмитро Шевченко дав останній шанс Златі Огнєвіч
Дмитро Шевченко дав останній шанс Златі Огнєвіч

А напередодні фіналіст “Холостячки” Дмитро Шевченко, який за цей час ще став фітнес-тренером и разроботав власну программу “Психологія тіла”, відповів ще на кілька особистих питань. Так, підписники поцікавилися, щоб Шевченко николи би не пробачив у відносинах, на що бізнесмен відповів:

“Скоріше за все пробачив би все! Але питання в іншому. Бути чи не бути з цією людиною”, – а потім додав – “Ненавиджу брехню, коли щось недомовляють і коли намагаються щось приховати”.

Дмитро Шевченко дав останній шанс Златі Огнєвіч
Дмитро Шевченко дав останній шанс Златі Огнєвіч

Зважаючи на все, Дмитро дуже хоче чесних і довірчих відносин, коли партнери нічого один про одного не приховують і всі обговорюють між собою. Все інше не важливо. Може, у Злати є ще шанс? Як ви вважаєте?

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.