Санта Дімопулос розповіла про зради колишнього чоловіка і висловилася про своє нове заміжжя: “Думаю про це”

Знаменита українська співачка та спортсменка Санта Дімопулос відповіла на питання своїх фанатів після новини про розлучення з чоловіком. Що відбувається?

Знаменита українська співачка Санта Дімопулос не так давно вразила мережу зізнанням про те, що розлучається з чоловіком. Здавалося, що у шлюбі все прекрасно та гармонійно, і навіть ніхто не здогадувався, що насправді ситуація рухається до розставання. Втім, насправді Санта майже на світилися разом зі своїм чоловіком, а її поїздка разом з сином до Києва викликала підозри.

При цьому Дімопулос дуже ніжно та щиро попрощалася зі своїм обранцем, роблячи це достойно і викликаючи лише захват подібним вчинком у своєї аудиторії.

Санта Дімопулос розповіла, чи зраджував їй колишній чоловік

Санта Дімопулос повідомила, що розлучилася з другим чоловіком
Санта Дімопулос повідомила, що розлучилася з другим чоловіком

Однак, у шанувальників безумовно залишилися запитання на цей рахунок, і Санта вирішила на них відповісти. Зокрема, мова зайшла про те, чи був її колишній чоловік їй невірним.

“Починається “ворожіння на кавовій гущі”, – відреагувала Дімопулос. – Бог милував, зради я у своєму житті не переживала”

Санта Дімопулос розповіла, чи зраджував їй колишній чоловік. Скріншоти особистої сторінки зірки

По цьому фанати також поцікавилися, чи готова вона до нового заміжжя, і коли збирається це робити. Санта заговорила про те, що тільки-но вийшла зі шлюбу, і точно не думає про нові стосунки у такому форматі. Окрім того, вона зізналася, що найкраще приходить у життя, коли того зовсім не чекаєш. Тобто, Санта поки що не розраховує ні на які нові серйозні стосунки.

Нагадуємо, що після 24 лютого знаходилася разом зі своєю сім’єю за кордоном. Зокрема, родина спочатку жила у Франції, а потім змінила своє місцезнаходження у зв’язку з діяльністю голови родини. Сам так неодноразово відповідала, що не повертається до України через хвилювання за безпеку своїх дітей. І вперше за 2 роки рушила разом з Даніелем до Києва лише зараз.

Хлопчик вже доволі довго проводить час разом зі своїм рідним батьком Андрієм Джеджулою, який не бачив сина дуже довго.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.