Класний вокаліст, але за душею – нічого: спливла правда про реальний характер Олега Винника як людини

Знаменитий український співак Ель Кравчук вперше прокоментував знайомство з Олегом Винником та розповів, що думає про свого колегу. Усі деталі в статті.

Відомий український виконавець Ель Кравчук дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому відверто висловився на рахунок свого колеги Олега Винника. Зірка понад 2 роки знаходиться в Німеччині та не повертається до України, використовуючи аргументацію щодо свого стану здоров’я. За офіційними даними, артист проходить лікування в Берліні, і саме тому не може повернутися на батьківщину.

EL Кравчук розповів, який Олег Винник в реальному житті та на сцені

Знайшлося таємне інтерв'ю Олега Винника німецькому журналу
EL Кравчук розповів, який Олег Винник в реальному житті та на сцені

Так, у своєму інтерв’ю зірка розповів, що познайомився з Олегом в Берліні. І як професіонал, співак залишив про себе дуже позитивне враження. Натомість щодо людських якостей Кравчук дав вельми неоднозначну оцінку.

“Ми знайомі були в Берліні. Він дуже класний вокаліст. Але я ще в Берліні зрозумів, що він тільки вокаліст. А йому було все одно: кішечку співати, собачку, людину… Йому дають – він співає. Я б так не зміг. .Я хочу своє амплуа знайти, свою пісню записати”, – наголосив зірка у проєкті “Муз_Тренд”.

Окрім того зірка підкреслив, що вони серйозно відрізняються за характером та духовністю. Мовляв, у Олега амплуа коханця, у той самий час як у самого Кравчука — брата закоханої.

Нагадуємо, що тривалий час Олег Винник приховував правду про своє особисте життя. У своїх численних інтерв’ю він зізнавався, що не одружений і немає коханої жінки. Вже пізніше журналісти з’ясували, що насправді артист давно побрався зі своєю бек-вокалісткою. Після цього артист не давав жодних коментарів на цей рахунок. Але вже в 2023-у він дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердив, що дійсно одружений з Таїсією Сватко, а також має сина Юліана.

Судячи з усього, Олег зміг про це розповісти через розірвання контракту зі своїм продюсером. Адже саме після факту припинення співпраці він раптом розповів усю правду про особисте.

Схожі статті

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.