Класний вокаліст, але за душею – нічого: спливла правда про реальний характер Олега Винника як людини

Знаменитий український співак Ель Кравчук вперше прокоментував знайомство з Олегом Винником та розповів, що думає про свого колегу. Усі деталі в статті.

Відомий український виконавець Ель Кравчук дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому відверто висловився на рахунок свого колеги Олега Винника. Зірка понад 2 роки знаходиться в Німеччині та не повертається до України, використовуючи аргументацію щодо свого стану здоров’я. За офіційними даними, артист проходить лікування в Берліні, і саме тому не може повернутися на батьківщину.

EL Кравчук розповів, який Олег Винник в реальному житті та на сцені

Знайшлося таємне інтерв'ю Олега Винника німецькому журналу
EL Кравчук розповів, який Олег Винник в реальному житті та на сцені

Так, у своєму інтерв’ю зірка розповів, що познайомився з Олегом в Берліні. І як професіонал, співак залишив про себе дуже позитивне враження. Натомість щодо людських якостей Кравчук дав вельми неоднозначну оцінку.

“Ми знайомі були в Берліні. Він дуже класний вокаліст. Але я ще в Берліні зрозумів, що він тільки вокаліст. А йому було все одно: кішечку співати, собачку, людину… Йому дають – він співає. Я б так не зміг. .Я хочу своє амплуа знайти, свою пісню записати”, – наголосив зірка у проєкті “Муз_Тренд”.

Окрім того зірка підкреслив, що вони серйозно відрізняються за характером та духовністю. Мовляв, у Олега амплуа коханця, у той самий час як у самого Кравчука — брата закоханої.

Нагадуємо, що тривалий час Олег Винник приховував правду про своє особисте життя. У своїх численних інтерв’ю він зізнавався, що не одружений і немає коханої жінки. Вже пізніше журналісти з’ясували, що насправді артист давно побрався зі своєю бек-вокалісткою. Після цього артист не давав жодних коментарів на цей рахунок. Але вже в 2023-у він дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердив, що дійсно одружений з Таїсією Сватко, а також має сина Юліана.

Судячи з усього, Олег зміг про це розповісти через розірвання контракту зі своїм продюсером. Адже саме після факту припинення співпраці він раптом розповів усю правду про особисте.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?