44-річна зірка “Слуги народу” Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем: “Я вже готова до дітей”

Відома українська актриса, зірка серіалу "Слуга народу" Катерина Кістень, яка переїхала до Швеції, вперше розкрила деталі свого особистого життя.

Українська актриса Катерина Кістень, яка зіграла яскраву роль у відомому серіалі “Слуга народу”, відверто зізналася про свої почуття та усвідомлене, зріле кохання, яке несподівано зустріла у Швеції, куди переїхала після початку війни. Про це знаменитість розповіла в інтерв’ю Славі Дьоміну у його авторській програмі “Слава +”.

Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем
Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем

Із розмови стало відомо, що актриса вже два роки зустрічається з чоловіком, який терпляче чекав, поки вона буде готова на ближчі стосунки. Зараз Кістень уперше прийшла до думки, що вони можуть з’їхатися в одну квартиру та ділити побут.

Актриса зазначила, що її любов до шведа зовсім не схожа на те, що відчуваєш у молоді роки, вона зріла, усвідомлена і спирається виключно на вчинки та глибоку прихильність до людини. Щоб зрозуміти це, Кістень знадобилося майже два роки.

“Це почуття одне одного. Я тільки зараз усвідомлюю, що люблю цю людину”, – зізнається актриса.

Журналіст Слава Дьомін щиро порадувався за колегу і не міг не запитати її про весілля, на що актриса натякнула, що все може статися найближчим часом і навіть зазначила, що весільний клопіт, який раніше вона не сприймала серйозно і він її навіть дратувал, зараз їй здаються цілком стерпним. А біла сукня сьогодні сприймається актрисою, як щось “романтичне та особливе”.

Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем
Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем

Також в інтерв’ю було порушено питання про дітей. У коментарі Катерина Кістень зазначила, що вже давно готова, проте є вагомі причини, через які вона не може завагітніти. Акторка не стала заглиблюватися в деталі, давши зрозуміти, що розмови подібного плану їй не дуже приємні, але очевидно, що це пов’язано зі здоров’ям.

“У кожної гарної особистості мають бути якісь вади. Я реально не знаю, що сказати…”. – додала Кістень і закрила тему.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.