44-річна зірка “Слуги народу” Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем: “Я вже готова до дітей”

Відома українська актриса, зірка серіалу "Слуга народу" Катерина Кістень, яка переїхала до Швеції, вперше розкрила деталі свого особистого життя.

Українська актриса Катерина Кістень, яка зіграла яскраву роль у відомому серіалі “Слуга народу”, відверто зізналася про свої почуття та усвідомлене, зріле кохання, яке несподівано зустріла у Швеції, куди переїхала після початку війни. Про це знаменитість розповіла в інтерв’ю Славі Дьоміну у його авторській програмі “Слава +”.

Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем
Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем

Із розмови стало відомо, що актриса вже два роки зустрічається з чоловіком, який терпляче чекав, поки вона буде готова на ближчі стосунки. Зараз Кістень уперше прийшла до думки, що вони можуть з’їхатися в одну квартиру та ділити побут.

Актриса зазначила, що її любов до шведа зовсім не схожа на те, що відчуваєш у молоді роки, вона зріла, усвідомлена і спирається виключно на вчинки та глибоку прихильність до людини. Щоб зрозуміти це, Кістень знадобилося майже два роки.

“Це почуття одне одного. Я тільки зараз усвідомлюю, що люблю цю людину”, – зізнається актриса.

Журналіст Слава Дьомін щиро порадувався за колегу і не міг не запитати її про весілля, на що актриса натякнула, що все може статися найближчим часом і навіть зазначила, що весільний клопіт, який раніше вона не сприймала серйозно і він її навіть дратувал, зараз їй здаються цілком стерпним. А біла сукня сьогодні сприймається актрисою, як щось “романтичне та особливе”.

Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем
Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем

Також в інтерв’ю було порушено питання про дітей. У коментарі Катерина Кістень зазначила, що вже давно готова, проте є вагомі причини, через які вона не може завагітніти. Акторка не стала заглиблюватися в деталі, давши зрозуміти, що розмови подібного плану їй не дуже приємні, але очевидно, що це пов’язано зі здоров’ям.

“У кожної гарної особистості мають бути якісь вади. Я реально не знаю, що сказати…”. – додала Кістень і закрила тему.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?