Суддя “МастерШеф” Оля Мартиновська розповіла про шлюб та причину розлучення: Ярославський поставив крапку

Знаменита українська кулінар Ольга Мартиновська вперше за довгий час пригадала про своє розлучення та розповіла, що стало причиною розставання з чоловіком.

Ольга Мартиновська вже багато років самотня жінка, яка активно приділяє час здебільшого кар’єрі та материнство. В її житті не було романів, згідно офіційної версії, хоча неодноразово її підозрювали у любовних стосунках з Володимиром Ярославським.

І лише нещодавно в її житті з’явився коханий, якого вона представила публіці. Чоловік також займається ресторанним бізнесом, а тому в них багато спільного.

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська розповіла, чому розійшлася з екс-чоловіком

Ольга Мартиновська розповіла, як дізналася про зраду бойфренда
Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська розповіла, чому розійшлася з екс-чоловіком

Тим не менш, журналістів все ще цікавить, чому Ольга розійшлася з колишнім чоловіком Іваном, який також займався кулінарією, і був добре знайомий з цією сферою. Здавалося, що такі романи зазвичай мають прекрасне світле майбутнє.

Виявляється, цей шлюб можна було врятувати. Принаймні так вважає Ольга. Мовляв, просто не повели себе правильно і не доклали жодних зусиль для того, щоб розібратися в ситуації. Про це вона розповіла в інтерв’ю, яке 7 квітня опубліковано на YouTube-каналі радіо “Люкс ФМ”.

“Доля дає нам ці зустрічі не просто так. Шанси. А ми сприймаємо це як належне, – сказала вона. – Ми ж з Іваном одружилися й народили дитину, бо були закохані. А потім дуже по-молодому швидко й легко це відпустили. Не сіли й поговорили, не розібралися між собою, не пішли до психолога, а так, провтикали, коротше”

При цьому зірка також зазначила, що в них не відбувалося нічого такого, що часто призводить до розлучення. Тобто, обидва поводилися гідно.

Нагадуємо, що рік тому Ольга вперше розповіла про те, яку роль Володимир Ярославський відіграв у її зруйнованому шлюбі. Зірка розповіла, що виявляється колись ненавиділа шеф-кухаря за те, що він зробив.

Мовляв, її колишній чоловік був вимушений співпрацювати з Володимиром у рамках реорганізації в ресторані, після чого залишився без роботи. Далі проблеми у роботі призвели до серйозних конфліктів вдома, в результаті чого шлюб зруйнувався. Коли Ольга зрозуміла, що буде співпрацювати з Володимиром на телебаченні, також не була щаслива, але вже через короткий проміжок часу кардинально змінила свою думку, і не тільки прийняла колегу, але щиро його полюбила як свого друга.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.