“Коханець” Полякової поспілкувався з її чоловіком: що сказав Міцкевич бізнесмену Вадиму Буряковському

Екс-учасник "МастерШеф" Владислав Міцкевич дав інтерв'ю, де вперше розповів про розмову з чоловіком Олі Поляковою, з якою, як він заявляв, був бурхливий роман.

Любовний роман Олі Полякової з Владиславом Міцкевичем став за останні кілька тижнів найбільш обговорюваною темою в українському шоу-бізнесі. Все почалося з фотографій, який оприлюднив у своїх нічних “сторизах” екс-учасник “МастерШеф”, на яких були зображені його палкі поцілунки зі співачкою. Вранці Міцкевич видалив публікації та вийшов на зв’язок із поясненнями, проте історія вже мала розвиток.

Оля Полякова з Владом Міцкевичем
Оля Полякова з Владом Міцкевичем

Скандальний блогер Богдан Беспалов, який веде програму, засновану на плітках та таємницях навколо українських знаменитостей, ухопився за тему та почав її розкручувати. Журналіст припустив, що роман Полякової та Міцкевича цілком може бути правдою. Посилаючись на свої джерела, Беспалов розповів, що Оля, нібито, зустрічалася з коханцем у його квартирі.

Влад Міцкевич розповів про розмову з чоловіком Олі Полякової
Влад Міцкевич розповів про розмову з чоловіком Олі Полякової

Пізніше на зв’язок вийшла сама артистка, яка категорично заперечувала. Мало того, у кадрі з’явився її чоловік – бізнесмен Вадим Буряковський, який жартома пригрозив молодому “коханцю” своєї дружини.

А сьогодні Беспалов оприлюднив інтерв’ю з Владом Міцкевичем, де він сам докладно розповідає про резонансні події.

Влад Міцкевич розповів про розмову з чоловіком Олі Полякової
Влад Міцкевич розповів про розмову з чоловіком Олі Полякової

За словами кулінара, він дійсно мав симпатію з Поляковою і вони були близькими друзями. Мало того, Міцкевич був знайомий із родиною артистки – її дочками Машею та Алісою, а також із чоловіком Вадимом.

“Він нормальний мужик … Я впевнений між нами була симпатія”, – зізнається Міцкевич.

Після скандальних публікацій “коханець” Полякової зв’язувався з сім’єю і навіть написав повідомлення чоловікові артистки, де вибачився та пообіцяв більше ніколи “чіпати” його родину.

Оля Полякова з Вадимом Буряковським
Оля Полякова з Вадимом Буряковським

“Звичайно, я вибачився, написав Вадику, що вибач, така ситуація склалася, більше ніколи не чіпатиму твою родину і таке інше”, – розповів Беспалову Міцкевич.

Як відреагував Вадим Буряковський, кулінар уточнювати не став. Щодо Олі Полякової, то співачка заблокувала всі контакти з Міцкевичем.

Схожі статті

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.