Лілія Подкопаєва розповіла про стосунки з кумою Ані Лорак: “Втрата близької людини, подруги…”

Раніше вони були близькими подругами. Мало того, Ані Лорак навіть стала хрещеною матір'ю для доньки Лілії Подкопаєвої. Чи підтримують куми відносини?

Гімнастка Лілія Подкопаєва та співачка Ані Лорак були дуже близькі. Тому, коли в Олімпійської чемпіонки народилася донька, то та, не роздумуючи, запропонувала своїй подрузі-артистці стати її хрещеною мамою. Лорак, звичайно ж, погодилася і з того часу двох українських знаменитостей пов’язувала не лише міцна дружба. У Мережі можна знайти величезну кількість їхніх спільних фотографій, зроблених під час зустрічей як в Україні, так і за кордоном.

Лілія Подкопаєва розповіла про стосунки з кумою Ані Лорак
Лілія Подкопаєва розповіла про стосунки з кумою Ані Лорак

Однак після 24 лютого 2022 року міцні, майже родинні зв’язки обірвалися. Про це розповіла в інтерв’ю Oboz.ua Лілія Подкопаєва. Коли стало відомо, що Ані Лорак подала документи на здобуття російського громадянства, журналісти вирішили поцікавитися, чи підтримує Подкопаєва зв’язок зі своєю кумою, яка за понад два роки війни, жодним словом не обмовилася на підтримку України.

Лілія Подкопаєва розповіла про стосунки з кумою Ані Лорак
Лілія Подкопаєва розповіла про стосунки з кумою Ані Лорак

У коментарі, гімнастка зізналася, що втрата близької подруги для неї “певно трагедія”, але більше її засмучує те, як Кароліна Куек (справжнє ім’я Ані Лорак) повелася по відношенню до країни, де вона народилася і виросла.

Олімпійська чемпіонка, яка родом із Донецька, вважає, що кума Лорак вже остаточно визначилася зпозицією і тепер має “нове коло спілкування”. Лілії дуже прикро, що колишня подруга зробила саме такий вибір, тому спілкування більше неможливе.

Лілія Подкопаєва розповіла про стосунки з кумою Ані Лорак
Лілія Подкопаєва розповіла про стосунки з кумою Ані Лорак

У розмові з журналістами гімнастка наголосила, що її дочка Кароліна (судячи з усього, названа на честь подруги), знає, що це “болюча тема”, тому намагається делікатно її оминати.

Також Лілія зізналася, що у її 18-річного сина Вадима хрещений батько живе, як і Лорак, у Москві. Щоправда, зв’язок з ним перервався ще до початку повномасштабного вторгнення. Гімнастка передбачає, що її дорослі діти між собою, можливо, говорять про це, але її намагаються не питати.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.