Вихід з чорного: дружина зірки шоу “Холостячка” Романа Свечкоренка кардинально змінила колір волосся

Молода дружина зірки "Холостячки" Романа Свечкоренка блогерка Лера Чернецька зважилася на кардинальні зміни у зовнішності та перефарбувала волосся у більш природний колір.

Харизматичний і дуже романтичний психолог Роман Свечкоренко мав усі шанси побудувати кохання зі Златою Огневич на шоу “Холостячка”, однак, незважаючи на прогнози телеглядачів, співачка не дала йому другого шансу та обирала у фіналі підприємця Андрія Задворного, який уже через півтора місяця пішов від неї.

Злата Огнєвич та Роман Свечкоренко
Злата Огнєвич та Роман Свечкоренко

Свічкаренко довго не сумував і вже незабаром стало відомо, що чоловік почав зустрічатися з молодою блогеркою Лерою Чернецькою. Влітку 2023 пара офіційно розписалася. За їхнім незвичайним весіллям спостерігали десятки тисяч підписників. Всі про один голос стверджували, що Роман та Валерія просто створені один для одного.

Дружина Романа Свечкоренка кардинально змінила колір волосся
Дружина Романа Свечкоренка кардинально змінила колір волосся

До речі, за цей час Свічкоренко справді кардинально змінився зовні – у нього з’явилися нові татуювання, а також змінилася зачіска та стиль одягу. Молода дружина також не відстає.

Так, напередодні блогерка зважилася на експеримент і перефарбувала своє чорне волосся на більш природний відтінок. Про це дружина Свічкоренка повідомила у своєму Instagram.

Дружина Романа Свечкоренка кардинально змінила колір волосся
Дружина Романа Свечкоренка кардинально змінила колір волосся

У коментарі Лера написала, що кілька місяців думала про зміну кольору волосся, а місяць тому ухвалила остаточне рішення, оскільки вже давно не сприймала себе в чорному. Дівчина рахувала дні до походу до колориста і ось цей день настав. Результатом свого перетворення дружина екс-учасника “Холостячки” відразу поділилася в мікроблозі. Мало того, Лера показала, як усе діялося.

Нагадаємо, що до цього дівчина носила виключно чорне волосся, яке, на думку її передплатників, їй дуже йшло. Однак, незважаючи на це, дружина Свічкорено все ж таки зважилася на кардинальні зміни. Можливо, це пов’язано з новим етапом у житті, А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.