Павло Зібров зізнався, коли його дочка зіграє весілля із нареченим-бізнесменом: “Я його люблю, поважаю”

Як відомо, Павло Зібров просто обожнює свою єдину дочку Діану, яка 2 роки тому назад об'явила, що в неї з'явився наречений. Але весілля так і не відбулося.

Так, 27-річна красуня заручилася з бізнесменом, а торжество мало статися ще в 2022 році. Принаймні так планували майбутні молодята.

Втім, доля склалася зовсім інакше, і весілля не було. Перебіг подій зовсім не розташовував молодих людей до того, аби святкувати та веселитися.

Павло Зібров розповів, коли його дочка планує зіграти весілля з обранцем

Павло та Діана Зіброви
Павло Зібров розповів, коли його дочка планує зіграти весілля з обранцем

Нещодавно Павло Зібров дав ексклюзивний коментар на рахунок цієї справи, і розповів, коли ж насправді Діана планує вийти заміж.

“Весілля треба робити у мирний час, щоб одягнути сукню, фату. Щоб гості танцювали, співали, веселилися, раділи. А як зараз робити весілля, як радіти, танцювати? Не час для неї”

Павло Зібров також висловився про нареченого дочки. Виконавець каже, що вони чудово ладнають між собою, а він, у свою чергу, поважає Андрія.

“Я його люблю, поважаю. Він співає моїх пісень багато”, – додав виконавець.

Діана в свою чергу активно показує, що в її особистому житті все прекрасно. Пара продовжує будувати стосунки, постійно викладає нові фотографії в мережу та насолоджується життям, наскільки це можливо. Цілком імовірно, що молоді люди могли розписатися без свята, а торжество планують зіграти потім.

Нагадуємо, що певна частина зірок потрапила у гучний скандал у звʼязку з участю на великих торжествах. Зокрема, Оля Полякова, Юрій Горбунов, Григорій Решетнік та інші неабияк критикувалися за своє бажання заробити під час непростих подій в країні через пишні весілля.

Але здебільшого критика поступала не через те, що гості повністю ігнорували гори, яка відбувається на батьківщині, а через незрозумілі доходи винуватців свята, які можуть собі дозволити подібні заходи.

Однак, Павло Зібров та його родина, на щастя, в такі скандали не потрапляла, і судячи з того, що Діана не поспішає святкувати навіть власне весілля, це принципова позиція.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.