Міцкевича після “роману” з Поляковою розговорили: хотів купити перемогу на “МастерШеф”, але не через Ектора

Влад Міцкевич заговорив, і тепер його не зупинити! Скандальний учасник "МастерШеф" розкрив усі таємниці кулінарного проєкту. Скільки коштує перемога?

Після вибуху популярності на ґрунті з нібито “романом з Олею Поляковою”, екс-учасник “МастерШеф” Владислав Міцкевич став бажаним гостем на Ютуб-каналах усіх скандальних блогерів. Першим, хто почав активно розкручувати цю тему, став Богдан Беспалов, який вирішив детальніше розпитати Міцкевича про його “любовну” історію з зіркою.

Владислав Міцкевич та Оля Полякова
Владислав Міцкевич та Оля Полякова

Так, Влад Міцкевич дав своє перше велике інтерв’ю, де докладно розповів про “стосунки” з Поляковою, а також про розмову з її чоловіком – бізнесменом Вадимом Буряковським після зливу скандальних фото з поцілунками.

Далі екс-учасника “МастерШеф” було вже не зупинити. У програмі Беспалова Міцкевич тако ж уперше розповів про всі закулісні таємниці кулінарного проєкту, зокрема про можливість покупки перемоги у шоу.

Владислав Міцкевич на МастерШеф
Владислав Міцкевич на МастерШеф

Як з’ясувалося, Влад намагався домовитися на всіх рівнях, але це йому не вдалося.

“Відразу категоричне “ні”… Це неможливо”, – зізнався Міцкевич і розповів, що за всю історію “МастерШеф” всі переможці вигравали чесно.

Однак, як і в будь-якому шоу, там є “сценарний план”, де кожен учасник “відіграє свою роль”. За словами Міцкевича, переможцем завжди стає “правильна людина”, яка поводиться приблизно, стежить за мовою і “плюс-мінус вміти готувати”.

 Влад Міцкевич розповів, чи можна купити перемогу на шоу
Влад Міцкевич розповів, чи можна купити перемогу на шоу

Зважаючи на все, Владислав не потрапляв під ці критерії, тому не переміг, зате прославився своєю харизмою та почуттям гумору.

Сьогодні Міцкевич активно просуває себе у соціальних мережах. Сьогодні за його публікаціями стежить близько 190 тисяч передплатників і з кожним днем їхня кількість зростає.Ймовірно, “роман” з Поляковою також сплив не випадково.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.