Володимир Дантес зробив зачіску як у Даші Кацуріної, тільки трошки “обскубав” довжину: парочка на стилі

Дантес і Даша Кацуріна можуть стати найстильнішою парою в українському шоу-бізнесі, особливо після того, як Володимир кардинально змінив стрижку.

Серед українських знаменитостей є чимало молодих стильних пар, за якими цікаво спостерігають мільйони підписників. Серед них особливо виділялися учасники “любовного чотирикутника”, які пару років тому обмінялися партнерами – це Надя Дорофєєва з Дантесом та Даша та Михайло Кацуріни. Тепер Михайло законний чоловік Дорофєєвої, а Дантес живе з його колишньою дружиною – засновницею власного бренду одягу Дашею Кацуріною. Зірки регулярно ведуть соціальні мережі та докладно розповідають про всі новини.

Дантес з Дорофєєвою та Михайло з Дашею Кацуріною на спільному відпочинку
Дантес з Дорофєєвою та Михайло з Дашею Кацуріною на спільному відпочинку

Так, напередодні у “сториз” Дантеса з’явилася цікава фотографія, на якій артист постав у дуже несподіваному образі. У кадрі Володимир позував у ліфті у чорних широких штанах, зав’язаних шнурком замість ременя та звичайної білої футболки. Особливу увагу привернула його нова зачіска, яка стала помітно коротшою. Завершенням стильного аутфіту стали модні сонцезахисні окуляри у прозорій пластиковій оправі.

Володимир Дантес кардинально змінив зачіску і показав себе нового
Володимир Дантес кардинально змінив зачіску і показав себе нового

“Доброго ранку”, – коротко підписав знімок Володимир.

Зазначимо, що нова стрижка неймовірно змінила образ артиста. Тим більше, що до цього співак особливо не морочився з зачіскою. Судячи з ранніх фото, він дуже рідко користувався гребінцем.

Володимир Дантес кардинально змінив зачіску і показав себе нового
Володимир Дантес кардинально змінив зачіску і показав себе нового

Можна лише уявити, скільки захоплених компліментів отримає у особистих повідомленнях Дантес після того, як зробив модну стрижку. Цікаво, а як відреагувала на зміну імеджу кохана співака – Даша Кацуріна, яка чудово розуміється не лише на модних трендах в одязі.

Нагадаємо, що Даша Кацуріна є власницею стильного бренду одягу, який неймовірно популярний серед молоді та не лише. Навіть Надя Дорофєєва часто копіює образи з колекцій колишньої дружини свого чоловіка.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?