Бути дитиною зірки: переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин годує 2-річну доньку напівсирою рибою

22-річний Роман Сасанчин, якого називають наймолодшим переможцем "Голосу країни", оприлюднив відео, на якому годує маленьку дочку суші. Нестандартне меню для дитини.

Після перемоги у найголовнішому вокальному шоу України – “Голос країни” юний Роман Сасанчин прокинувся знаменитим. Усі пророкували артисту карколомну кар’єру, проте нічого подібного так і не сталося. Сьогодні артист продовжує виступати, але на невеликих майданчиках, про що зрідка розповідає у соціальних мережах, натомість його особисте життя б’є ключем.

Після участі в шоу, Роман встиг стати молодим батьком, одружується зі своєю коханою – блогеркою Іванною, вінчатися, і майже розлучитися. Усі публікації у його мікроблозі останнім часом переважно пов’язані лише з сім’єю. Є багато фотографій з дружиною та маленькою дочкою Елізабет.

Так, напередодні Роман Сасанчин оприлюднив кілька “сториз”, на яких записано відео з доставкою суші. Співак промовисто розповідає про продукт, а потім показує свою 2-річну дочку, яка пробує роли з напівсирою рибою.

 Роман Сасанчин годує 2-річну доньку напівсирою рибою
Роман Сасанчин годує 2-річну доньку напівсирою рибою

“Дочка теж оцінила”, – коротко підписав ролик Сасанчин.

Далі в кадрі засвітилася його дружина Іванна, яка годує свою малолітню дочку суші. Погодьтеся, дивне меню для 2-річної дитини.

 Роман Сасанчин годує 2-річну доньку напівсирою рибою
Роман Сасанчин годує 2-річну доньку напівсирою рибою

Нагадаємо, що суші належать до продуктів, які не рекомендовано давати маленьким дітям. До їх складу входить напівсира риба та водорості, які можуть надати негативну реакцію для незміцнілої травної системи малюка. Фахівці попереджають, що скуштувати суші можна лише з 5-ти років, з 12-ти педіатри дозволяють їх їсти без обмежень, головне вибрати перевірений ресторан, де чітко дотримуються всіх санітарно-гігієнічних норм. Також для дітей не рекомендую суші з сирою рибою, а лише із солоною та запеченою.

Схожі статті

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.