Мандрує світом і записує відео російською: де зараз і чим займається фіналіст Х-Фактора Олександр Кривошапко

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вже давно не з'являється на телебаченні, і при цьому за своїм бажанням, обираючи інший формат діяльності.

Відомий український вокаліст Олександр Кривошапко після 24 лютого постійно знаходився на зв’язку з українцями. Чоловік не тільки активно брав участь в інформаційній боротьбі, але намагався допомагати жителям Сходу, адже сам родом звідти.

Незабаром стало відомо, що він одружився з дівчиною, і нібито нарешті знайшов своє щастя після двох невдалих шлюбів. Журналісти в нього цікавилися на рахунок Тетяни Денисової, яка обрала замість України Російську федерацію. Тоді Олександр заявив, що не буде критикувати колишню дружину, адже це з його сторони не етично.

Пізніше він також додав, що Тетяна росла у російському оточенні, і як росіянка, тому з неї, мовляв, немає чого взяти. Це було нібито очікувано.

Олександр Кривошапко розповів, куди зник і чим займається

Олександр Кривошапко розповів, куди зник і чим займається. Олександр Кривошапко і його дочка віл Марини Кінскі

А вже пізніше Олександр потішив публіку новиною про те, що нарешті побачився зі своєю єдиною донечкою. Незабаром стало відомо про його чергове розлучення та новий роман. З тих пір зірка все менше на слуху в інформаційному полі. Можливо тому, що він покинув Україну.

З тих пір на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являється контент, який не до вподоби великій частині його співвітчизників.

У його стрічці, звісно, є відео про Україну, утім, вони віддалені від реальності. Здебільшого фіналіст Х-фактора хизується своїми дорогими поїздками в різні країни й походеньками з новою дівчиною. Крім того, у мережі співак публікує російськомовні відео, у яких по-філософськи розмірковує над “труднощами теперішнього життя”.

Цікаво, що поки що Олександр не поспішає говорити про свої нові стосунки та їхній потенціал.

Нагадуємо, що у своїх минулих інтерв’ю Олександр Кривошапко вперше розповів про те, що бачився з Тетяною Денисовою вперше за багато років. Виявляється, це сталося через необхідність владнати справи з документами танцівниці. Зараз вони не підтримують зв’язок, але говорять про одне одного з повагою.

Схожі статті

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.