Таке враження, що з відпустки: 42-річна Ребрик вперше після пологів вийшла в ефір – як змінилася зірка

Ведуча та актриса Лілія Ребрик не стала довго засиджуватися у декреті і через місяць після пологів уже вийшла в ефір. Як змінилася знаменитість за час своєї відсутності?

Не минуло й місяця після третіх пологів, як одна з найпопулярніших на українському телебаченні Лілія Ребрик уже на роботі. Перша ранкова програма на телеканалі “Дім” за участю багатодітної мами вийшла в ефір учора, 9 квітня. Так, у своєму Instagram зірка записала відео, на якому показала, як у гримерці разом зі стилістом готується до першої після пологів зйомки.

Лілія Ребрик вийшла в ефір через місяць після пологів
Лілія Ребрик вийшла в ефір через місяць після пологів

А трохи пізніше оприлюднила піст, де поділилася першими емоціями та заодно продемонструвала свій черговий стильний образ. Так, на перший ефір після народження третьої доньки, Лілія з’явилася в елегантній чорній сукні з плісированою спідницею, поверх якої був одягнений класичний подовжений жакет молочного відтінку. Доповнили образ пояс, який підкреслив талію та розкішна зачіска з розпущеним волоссям. Завершивши аутфіт став трохи помітний натуральний макіяж.

Зазначимо, що виглядала Ребрик дуже чудово. Як тільки фотографія із запису програми з’явилася в Мережі, шанувальники відразу почали її обговорювати. Багато хто відзначив, що після народження третьої дочки Ребрик дуже подобрішала.

“Ліля Ви стали ще краще.”, “Супер виглядаєте “, “Таке враження, що ви з відпустки (і не декретної). Красива, чудова, неймовірна! “, “Лілічка, Ви неймовірна, гарна, чудова, позитивна! Як же Вашій родині повезло з Вами – мати таку жінку і маму велике щастя! “, “Просто моторчик на сонячних батареях ” – писали в коментарях.

Лілія Ребрик вийшла в ефір через місяць після пологів
Лілія Ребрик вийшла в ефір через місяць після пологів

Нагадаємо, що 15 березня 2024 року Лілія Ребрик втретє стала мамою. Доньку назвали гарним ім’ям Адель. Крім новонародженої в сім’ї ростуть ще дві дівчинки – 12-річна Діана та 5-річна Поліна.

Схожі статті

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.