Мурат Налчаджиоглу розповів подробиці процесу розлучення з Реус: розібрався набагато швидше, ніж з Лорак

Здавалося, що колишній чоловік Ані Лорак нарешті зміг налагодити особисте життя та знайти своє щастя. Але раптом стало відомо про розлучення пари після декількох місяців шлюбу.

Очевидне розставання було вельми раптовим: Лілія видалила усі спільні фотографії з чоловіком та змінила своє прізвище на дівоче. Так само Мурат незабаром повністю почистив свою стрічку. Обидва довго мовчали, аж допоки не стало зрозуміло, що навіть розповідати про те, що між ними сталося вони не будуть.

Незабаром Мурат просто підтвердив, що дійсноро стається зі своєю обраницею, але причину називати навідріз відмовився.

Мурат Налчаджиоглу розповів подробиці процесу розлучення з Реус

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу поїхала з України
Мурат Налчаджиоглу розповів подробиці процесу розлучення з Реус

Підписники почали ділитися своїми здогадками, серед яких найпопулярніша — подружня зрада. Так би мовити по стопах Ані Лорак. Нагадуємо, що Кароліна розлучилася з морозом саме через його невірність у шлюбі, яка стала очевидною навіть звичайним глядачам.

А зараз вже Лілія також натякає на те, що бізнесмен знову взявся за своє. Тим часом Мурат нещодавно опублікував зізнання у тому, що вже офіційно розлучений.

“Я офіційно розлучений із людиною, з якою не живу із жовтня”, – написав він.

Налчаджиоглу наголосив, що рішення про розставання було їхнім власним вибором, а зі своєю новою обраницею, українською моделлю Анастасією Foxy, на той момент навіть не був знайомий.

Мурат Налчаджиоглу розповів подробиці процесу розлучення з Реус. Скріншот особистої сторінки бізнесмена

“Вона не брала участі у процесі розлучення, я навіть не знав її”

При цьому Мурат запевняє, що зі своєю новою обраницею він готовий прожити усе життя. При цьому раніше з’являлася інформація, нібито з Анастасією вони все ж таки познайомилися ще в серпні. Чи відповідає це дійсності залишається під питанням.

Нагадуємо, що тим часом Ані Лорак будує особисте життя з іспанцем Ісааком Віджраку. Чоловік вже був одружений та має двох прекрасних дітей. Декілька разів він приїжджав до Москви, але здебільшого зі співачкою бачиться за кордоном.

Схожі статті

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.