Публіка не забула цього флірту: Раду Поклітару заговорив про роман із заміжньою мамою двох Могилевською

У нещодавньому інтерв'ю, відомий хореограф Раду Поклітару вперше заговорив про особисте життя та можливий роман зі співачкою Наталією Могилевською.

Днями хореограф-постановник Раду Поклітару став новим гостем проєкту “Наодинці”. В рамках цього інтерв’ю артист розповів про свою творчу діяльність, однак не оминув і тему особистого життя. На запитання інтерв’юера, чи був у Поклітару роман зі співачкою Наталією Могилевською, чоловік відповів дещо неоднозначно. Він вважає, що в цій ситуації жінка повинна прокоментувати тему публічно.

“Наберіть Наталію Могилевську і запитайте, що вона про це думає”, – коротко висловився Раду.

Річ у тім, що зіркові колеги знайомі вже протягом багатьох років. Раніше Поклітару та Могилевська разом відвідували світські заходи та творчі вечори. Також зірки брали участь у зніманнях розважального талант шоу “Танці з зірками”, де були членами журі. Тоді Наталія та Раду демонстрували глядачам свої взаємодії, фліртували та викликали цікавість до свого тандему. Саме це й спровокувало чутки про можливий роман артистів. Наразі плітки стихли, однак шанувальникам не менш цікаво дізнатись правду про взаємини зірок.

Раду Поклітару заговорив про особисте життя і роман з Могилевською
Раду Поклітару заговорив про особисте життя і роман з Могилевською

У інтерв’ю хореограф також розповів, що не привітав Наталію з появою у неї двох названих донечок. Поклітару зізнався, що відчуває сором щодо цього, проте, за його словами, він людина, яка взагалі нікого ні з чим не вітає. Ба більше, Раду не відвідує ані дні народження, ані інші важливі події в житті найближчих.

“Зараз ви подумаєте, що я такий похмурий інтроверт, ну може так воно і є. Це відбулось з роками, такого не було раніше”, – каже хореограф.

Нагадаємо, взимку 2024 року співачка Наталія Могилевська сповістила шанувальників, що здійснила свою заповітну мрію – стала мамою двох сестричок. Виконавиця розповіла, що названі доньки потребували відчуття безпеки та захищеності, тож протягом тривалого часу вона тримала своє щастя в таємниці. Наразі Могилевська будує щасливу родину разом зі своїм коханим Валентином.

Раду Поклітару заговорив про особисте життя і роман з Могилевською
Раду Поклітару заговорив про особисте життя і роман з Могилевською

Схожі статті

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.