“Я не живу ілюзіями”: Валентина Хамайко розповіла правду про те, що на неї чекає після звільнення з Сніданку

Відома українська телеведуча Валентина Хамайко дала неочікуваний коментар на рахунок своєї діяльності та планів на майбутнє. На що пішла журналістка насправді?

Не так давно стало відомо, що Валентина Хамайко та Олександр Попов більше не з’являтимуться в ранкових ефірах на вихідних. Обидва ведучі звільнилися, і хоча попрощалися на дуже позитивній ноті, пізніше обидва зізналися, що це звільнення стало проблемою, і на даний момент стоїть стоїть питання щодо доходів в обидвох.

Яка була реальна причина скорочення штату ведучих достеменно невідомо, але після зізнання Попова стало зрозуміло, що принаймні він взагалі не збирався прощатися зі стабільною роботою.

Валентина Хамайко розповіла про зміни у житті після звільнення зі Сніданку

Валентина Хамайко зачарувала фото з дітьми і розповіла про їхні характери
Валентина Хамайко розповіла про зміни у житті після звільнення зі Сніданку

При цьому Валентина пішла на доволі непростий крок, попри те, що вдома в неї декілька дітей. Зірка зізналася, що прийняла рішення про відновлення військового квитка. Також вона вже пройшла підготовку. Про це вона заявила в інтерв’ю виданню kp.ua.

Валентина зазначила, що має медичну освіту. Тому хоче бути корисною та згадати свої навички.

“Я не живу ілюзіями. Я в останній важкій розмові з чоловіком сказала йому: “В мене немає ілюзій, що це не зачепить і доньку Соломію, і сина Михайла. Вони дорослішають”

Примітно, що чоловік Валентини на даний момент також проходить службу та захищає Батьківщину, тому таке рішення стає дуже логічним та обґрунтованим. Події в країні давно напряму зачепили сім’ю телеведучої. Нагадуємо, що чоловік колеги Валентини Людмили Барбер також на даний момент робить усе можливе, щоб захистити свою країну та сім’ю.

Нагадуємо, що в своєму інтерв’ю Олександр Попов також зізнався, що планує надалі проводити корпоративи, і з них заробляти на життя. Телеведуча у своїх зі знаннях раніше була доволі стриманою, і не квапилася з висновками на рахунок свого майбутнього. У цьому питанні, вона може повністю покластися на чоловіка, адже раніше він навіть наполягав на тому, щоб вона не працювала.

Схожі статті

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.