“Мені приснився Діма Дікусар”: Наталія Холоденко плаче за обіймами з колишнім чоловіком Ірини Білик

Українська психологіня Наталія Холоденко, яка разом із дітьми виїхала за кордон, написала зворушливий пост, присвячений хореографу Дмитру Дікусару.

Хореограф Дмитро Дікусар на відміну від свого колеги Влада Ями, який екстрено виїхав із сім’єю за кордон, у перші дні війни вирушив у військкомат та добровільно записався до лав ЗСУ. Про це танцюрист розповів у своїх соціальних мережах. Вже понад два роки Дмитро перебуває на фронті і лише зрідка виходить на зв’язок.

Останній пост танцюрист опублікував 6 березня 2024 року, де розповів про свій емоційний стан – втому, яка накопичилася, як нудьгує за професією, але відразу зізнається, що ні на секунду не шкодує про свій вибір і до перемоги збирається захищати рідну країну.

Наталія Холоденко ніжно звернулася до Дмитра Дікусара
Наталія Холоденко ніжно звернулася до Дмитра Дікусара

Зазначимо, що багато колег танцюриста щиро захоплюються його мужністю та силою духу. Так, Наталія Холоденко присвятила Дмитру Дікусару зворушливий пост.

У коментарі під знімком, де вони запечетлені під час танцю, психологіня розповіла, що напередодні Дікусар їй наснився, що вона дуже сумує за спілкуванням з ним та “моментами щастя”, які вони пережили разом.

Наталія Холоденко ніжно звернулася до Дмитра Дікусара
Наталія Холоденко ніжно звернулася до Дмитра Дікусара

“Ми могли просто годинами розмовляти в машині, абсолютно відверто на будь-які теми. Ви навіть не уявляєте наскільки він класний. Дімочка, молюсь за тебе, дуже хочу обійняти після перемоги…”,- написала Холоденко.

Цього ж дня психологіня оприлюднила відео, де згадала, як займалася разом із колишнім чоловіком Ірини Білик у танцювальному залі.

Нагадаємо, що після участі у проєкті “Танці із зірками” Наталія Холоденко захопилася танцями та почала брати уроки у Дмитра Дікусара. За цей час вони дуже зблизилися. Якоїсь миті в кулуарах говорили про їхній роман, проте прямих підтверджень цьому так і не знайшли.

Схожі статті

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.