Неприємний післясмак: за що Хюррем Султан досі соромно після закінчення серіалу “Величне століття”?

Популярна турецька зірка Мерʼєм Узерлі розповіла, за що їй соромно у серіалі "Величне століття". Виявляється, під час знімального процесу стався незвичайний казус.

Популярна акторка турецького-німецького походження Мар’єм Узерлі ніколи не приховувала, що набрала вагу на зйомках серіалу Величне століття, адже саме така задача перед нею стояла. Як матір п’ятьох дітей акторка мала виглядати більше, ніж в першому сезоні.

Подейкували, що для цього акторці спеціально приносили на майданчик шоколад, який вона просто обожнювала, із апетитом з’їдала, адже до цього постійно сиділа на дієті.

Мерʼєм Узерлі розповіла, за що їй соромно у серіалі Величне століття

Мерʼєм Узерлі розповіла, чому в неї не склалися стосунки з колегами по серіалу
Мерʼєм Узерлі розповіла, за що їй соромно у серіалі Величне століття

Втім, пізніше це далося взнаки прямо перед великою знімальною групою. Якось акторка зізналася, що в неї стався дуже неприємний казус, за який їй досі соромно.

Сукні для акторки відшукали по старим міркам, а вона продовжувала набирати вагу. Зовсім не дивно, що в якийсь момент наряди просто перестали бути їй по фігурі.

Тож коли Узерлі готували до наступної сцени, акторка ненароком осоромилася, адже сукня на ній просто порвалася. Зірка в неї не влізла, а тому наряд довелося підшивати, не відходячи від акторки.

Мерʼєм Узерлі зʼявилася на кінофестивалі зі змінами у зовнішності
Мерʼєм Узерлі розповіла, за що їй соромно у серіалі Величне століття

Нагадуємо, що ім’я Узерлі свого часу в турецькому кінематографі набуло трохи скандального відтінку. Сталося це не просто так. Справа в тому, що акторка вирішила піти з касту прямо посеред знімального сезону, адже турецькі серіали проходять через процес виробництва, у той самий час, як актори продовжують працювати.

Завдяки такому підходу продюсером вдається розтягнути шоу настільки довго, наскільки зацікавлений глядач. Таким чином кінокомпанії мають великі доходи, і мінімальні збитки. Але вчинок зірки поставив під питання майбутнє серіалу. Через що, звісно усі інші її колеги могли залишитися без роботи. Після цього Узерлі не мала жодних крупних контрактів, і хіба що знімалася для реклами.

Схожі статті

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.