Поки Осадча в Києві, Горбунов у Львові, і не сам: 12 мільйонів грн привели туди Юрія, Пономарьова і Дзідзьо

Поки Катя Осадча разом із молодшими дітьми перебуває у Києві, її чоловік Юрій Горбунов їздить містами України. Вже був у Львові, Кривому Розі та Кропивницькому.

Багато українських артистів після початку війни у 2022 році почали активно займатися волонтерством та збирати кошти на допомогу біженцям та ЗСУ. Продюсер Юрій Горбунов разом із співаком Олександром Пономарьовим та Михайлом Хомою, який виступає під псевдонімом DZIDZIO, теж вирішили організувати свій власний проект.

Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо зібрали шалену суму за свій виступ
Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо зібрали шалену суму за свій виступ

Зірки записали кілька патріотичних пісень та вирушили містами та селами з благодійними концертами.Окрім вокальних номерів, артисти проводять аукціони, де збирають чималі кошти на допомогу українській армії. За цей час тріо об’їхало майже всю Україну, зустрілися із тисячами воїнами, а також простими людьми, які готові донатити ЗСУ.

Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо зібрали шалену суму за свій виступ
Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо зібрали шалену суму за свій виступ

Так, у березні 2024 року зіркова команда, у складі продюсера та ведучого Юрія Горбунова та співаків – Олександра Пономарьова та Дзідзьо, після короткої перерви, знову вирушили на “гастролі”. Зірки вже встигли побувати на заході України, а також виступити та провести аукціон у Кривому Розі та Кропивницькому, де зібрали значну суму, яка піде на закупівлю обладнання для ЗСУ.

Зазначимо, що у деяких містах план було перевиконано. Замість заявленої суми у 8 мільйонів гривень, у Львові було зібрано 12-ть. Про це похвалився у своїх соціальних мережах Юрій Горбунов.

У Кривому Розі тріо вдалося зібрати 33 тисячі 900 доларів. У Кропивницькому 26 тисяч 400 доларів. У кожному місті, оголошуючи фінальну суму збору, Юрій Горбунов дякує всім, хто бере участь у зборі. У своїх постах він також пише слова подяки.

Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо зібрали шалену суму за свій виступ
Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо зібрали шалену суму за свій виступ

У той час, як Горбунов разом із колегами роз’їжджає українськими містами та селами, його дружина Катя Осадча займається дітьми та своїми власними соціальними проектами.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.