Тіна Кароль після спростування Даном Баланом їхнього роману на всю країну гучно заявила: “Я буду стервою”

Відома українська співачка Тіна Кароль вперше за довгий час зробила гучну заяву на рахунок своєї нової пісні. Сталося це на тлі новин про Дана Балана.

Як відомо, впродовж декількох років фанати мріяли почути, що Дан Балан та Тіна Кароль все ж таки мали щось більше, окрім близької співпраці. До того ж артистка неодноразово натякала на те, що між ними все ж таки були стосунки, у той самий час, як сім’я Дана робила все, аби такі новини не розповсюджувалися інтернетом.

Зокрема рік тому артистка давала концерт в Кишиневі, і зі сцени заявила, що Дан — найкращий чоловік у світі після її сина.

Тіна Кароль після спростування Даном Баланом їхнього роману зробила заяву

Тіна Кароль видала свої справжні стосунки з Даном Баланом
Тіна Кароль презентувала нову пісню на тлі новини про її стосунки з Баланом

І лише нещодавно Дан Балан відреагував на усе те, що відбувається навколо їхніх імен та заявив, що усе це ілюзії, і їх не об’єднують навіть близькі стосунки.

Також чоловік заявив, що фанати їхньої пари небезпечні для суспільства через те, що не дають спокою його сім’ї. Звичайно, така заява вибила з колії шанувальників артистки, які щиро вірили, що колись почують правду про роман артистів, але зовсім не таку.

Тіна Кароль же не впустила прекрасної можливості заявити про себе на тлі скандалу. Зірка опублікувала презентацію своєї нової пісні, яка знову має доволі круту енергетику та обіцяє слухачам відчути себе на місці впевненої і рішучою жінки. Дан Балан на новий сингл артистки не відреагував, і воно і не дивно, зважаючи на те, що прозвучало з його вуст ще вчора.

Також невідомо, чи взагалі підтримують зв’язок Тіна та Дан зараз, адже її вчинок минулого року наштовхнув на думку, що між ними все ж таки є якесь спілкування. А зараз вже Дан запевнює, що їх нічого не об’єднує.

Нагадуємо, що 3 роки тому Тіна Кароль так само вигідно для себе використала скандал з Олею Поляковою, яка назвала її плакальницею. Зірка опублікувала пісню про скандал та використала ситуацію на свою користь. Після цього її стали називати королевою піару.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.