“Мої солодкі”: Горбунов показав, що відбувається в їхньому домі з Осадчою, коли тато повертається з роботи

Щоразу, коли Юрій Горбунов повертається додому, в його мікроблозі з'являються фотографії, які зворушують не лише шанувальників, а й зіркових колег.

Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов завжди тримали в таємниці подробиці свого особистого життя. Пара ретельно приховувала свій роман і зізналися лише після того, як офіційно одружилися на початку лютого 2017 року, а вже за два тижні на світ з’явилася їхня перша спільна дитина. Хлопчика назвали Іваном.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Вже навесні 2021 року в Мережу просочилася інформація про другу вагітність Осадчої, а 19 серпня цього року народився ще один син, якого назвали Данило. Зазначимо, що зіркова пара ретельно приховувала обличчя дітей та почала їх показувати лише після початку повномасштабної війни.

Юрій Горбунов показав, як зустрічається із синами після розлуки
Юрій Горбунов показав, як зустрічається із синами після розлуки

З того часу фото та забавні ролики з дітьми регулярно з’являються в мікроблогах Осадчої та Горбунова. Щоразу це викликає розчулення не лише у шанувальників, а й зіркових колег.

Так, напередодні Юрій Горбунов оприлюднив кілька знімків, на яких показав, що відбувається в них з Осадчого дому, коли тато повертається з відрядження. У кадрі Юрій разом із синами, які ніжно цілують батька. Судячи із виразу обличчя, продюсер дуже щасливий.

“Це коли тато з роботи повернувся!! Мої солодкі!! Щастя!!”,- підписав знімки Горбунов.

У Мережі відразу з’явилися коментарі. Шанувальники були в захваті.

“Ви щасливий, вони щасливі”, “Хлопчики-копія тато, навіть збоку.І між собою теж дуже схожі!”,- писали у коментарях.

Відреагували і зіркові колеги:

“Які зайченята!”, – написала актриса Ольга Сумська. “Які у вас хлопчики”, – розчулилася співачка Ольга Цибульська.

Насправді це було дуже мило. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.