Гіркий кінець любовної історії: Дан Балан поставив жирну крапку в романі з Тіною Кароль – “Немає сенсу”

Схоже, любовна історія Тіни Кароль та молдавського співака Дана Балана зазнала остаточного краху. Без гучного скандалу не обійшлося. Артист написав гнівний пост, де розставив усі крапки над "і".

Ось уже багато років не вщухають чутки про любовний роман між українською співачкою Тіною Кароль та молдавським музикантом Даном Баланом. Оскільки самі артисти мовчали і нічого не коментували, шанувальники давали волю своїм фантазіям, які доходили до абсурду. Так, у Instagram з’явився незвичайний фан-аккаунт під назвою “DanTina”, де адміністратори сторінки та її підписники публікували фотографії, на яких артистів завжди представляли, як пару.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом
Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Мало того, за допомогою фотошопу малювали їхнє весілля та спільних дітей. Це могло бути просто невинною фантазією, якби ш не переросло у гучний скандал.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом
Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Так, напередодні Дан Балан оприлюднив у своєму ТГ-каналі гнівний пост, де звернувся до адміністраторів каналу, які, за його словами, перейшли усі допустимі кордони. Молдавський співак зізнався, що фанати тероризують його сім’ю та друзів і тепер він хоче остаточно розставити всі крапки над “і”.

“Це низько!” – обурюється артист.

За словами Балана між ним та Тіною ніколи не було стосунків. Мало того, вони не спілкуються і вже не бачилися два роки, тому він не бачить жодного сенсу існування групи.

“Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, націлені на те, щоб шкодити іншим, роблять вашу групу небезпечною для суспільства”, – написав Балан.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом
Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Зазначимо, що роман Тіни і Дана Балана був лише піар-ходом. Про це зізнався кілька років тому продюсер проєкту “Голос” Володимир Заводюк. Однак, шанувальники настільки повірили в любовну історію, що вже не могли зупинитися, що призвело до нервового зриву Балана. Щодо Тіни Кароль, то співачка поки що мовчить.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?