Хімзавивка як у молодої Ротару і в’язаний комбез: Оля Полякова показала, як шикарно виглядала у 2000 році

За свою творчу кар'єру Оля Полякова здолала шлях від "Суперблондинки" до "Королеви ночі" і сьогодні є однією з найяскравіших та найзатребуваніших співачок на українській сцені.

Сьогодні Оля Полякова по праву носить звання найяскравішої та найепатажнішої співачки українського шоубізу, за творчістю та особистим життям якої з цікавістю спостерігають мільйони шанувальників. Зірка, у свою чергу, не розчаровує та постійно підкидає привід говорити про неї.

Оля Полякова
Оля Полякова

Так, напередодні Ольга Полякова опинилася у центрі гучного скандалу, пов’язаного зі чутками про її роман із молодим кулінаром Владом Міцкевичем, який оприлюднив особисті фотографії, де пристрасно цілується з артисткою. Свої коментарі вже встигли дати всі фігуранти історії – Міцкевич, Полякова, а також чоловік артистки – бізнесмен Вадим Буряковський.

Оля Полякова та її родина
Оля Полякова та її родина

А сьогодні артистка підкинула новий привід для обговорення. У мікроблозі Полякової з’явилося відео, записане 20 років тому, коли співачка виступала в образі “суперблондинки”. На перших кадрах зірка постала з хімзавивкою та в’язаним гачком комбінезоном. Далі йде запис, зроблений у наші дні, коли Полякова вже постає у ролі “Королеви ночі”.

Добре, що мода на 90-ті повертається, бо у нарядах тих часів 24/7 відчуваєш себе Королевою ночі. А взагалі краще не дивитися, скільки років вже минуло, краще  огонь на танцполі“, – написала у коментарях артистка.

Як тільки відео з’явилося в Мережі його відразу почали обговорювати. Багато хто відзначив, що зараз зірка виглядає набагато ефектніше і навіть молодшою.

Зазначимо, що Ольга Полякова ніколи не приховувала, що приділяє велику увагу своїй зовнішності. Усі новинки, які з’являються в косметології, зірка обов’язково “зазнає” на собі. Щоправда, з уколами краси артистка намагається не зловживати, тому її обличчя залишається таким самим, як 20 років тому.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.