Настю Каменських без макіяжу сфотографували на сніданку в готелі: вийшла в балахоні, щоб більше помістилося

Останнім часом співачка Настя Каменських часто інтригує шанувальників "загадковими" фото та повідомленнями. Чим цього разу має намір здивувати артистка?

Настя Каменських і Потап завжди були самою обговорюваною парою в українському шоу-бізнесі. Спочатку всі говорили про їхній роман, потім про весілля та вагітність Каменських, а зараз у центрі уваги їхнє розлучення. Подейкують, ніби Потап зрадив співачці з її ж близькою подругою – екс-дружиною Позитива, дизайнеркою Анною Андрійчук. Це стало останньою краплею та остаточно зруйнувало шлюб артистів.

Настя Каменських та Потап
Настя Каменських та Потап

Найбільше інформації про особисте життя пари зливає блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці зірок. Посилаючись на джерела з близького оточення Каменських, журналіст заявив, що Настя вже давно живе з іншим багатим чоловіком, який фінансує її кар’єру. А поки що у шанувальники обговорюють “плітки” від Беспалова, Каменських продовжує записувати нові пісні у співпраці з Потапом. Відповідні фото вже з’явилися у Мережі.

Настя Каменських вперше за довгий час показалася з Потапом
Настя Каменських вперше за довгий час показалася з Потапом

А сьогодні Настя оприлюднила знімок, який також привернув увагу. Фотографію було зроблено під час сніданку у готелі. Настя була абсолютно без макіяжу в об’ємному чорному худі, з капюшоном на голові.

Настю Каменських без макіяжу сфотографували на сніданку в готелі
Настю Каменських без макіяжу сфотографували на сніданку в готелі

“Сьогодні важливий день, на який я дуже чекала”, – заінтригувала коментарі артистка.

Яка подія незабаром має відбутися, співачка не уточнила. Проте трохи пізніше оприлюднила знімок, на якому робить укладання. Зважаючи на все, чекати розв’язки залишилося недовго. Незабаром Настя все розповість сама.

Настю Каменських без макіяжу сфотографували на сніданку в готелі
Настю Каменських без макіяжу сфотографували на сніданку в готелі
Нагадаємо, що Каменських на цей момент займається просуванням своєї закордонної кар’єри і вже записала кілька пісень іспанською мовою. Ще до війни разом із Потапом вони намагалися підкорити латиноамериканський музичний ринок, проте 2022 року з відомих причин проєкт довелося призупинити. У 2023 році Настя Каменських нарешті вирішила виконати свою заповітну мрію.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.