Лілія Реус після розлучення з Муратом Налчаджиоглу буде ростити дитину одна: а у турка вже і “син” з’явився

Нещодавно турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу освідчився своїй третій обраниці, блогерці Анастасії Фоксі. Що наразі відомо про стосунки пари, яка має дітей від попередніх шлюбів.

Після розлучення зі своєю першою дружною, співачкою-зрадницею Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу розпочав нові стосунки. У 2020 році чоловік вперше представив аудиторії свою нову обраницю, нею стала українська візажистка Лілія Реус. Влітку 2023 року пара зіграла весілля у Конча-Заспі. Згодом шанувальники були приголомшені новиною про розрив Мурата і Лілії, адже вже за кілька місяців після весілля пара почала з’являтись на публіку порізно.

Нещодавно, 28 березня Реус повідомила у своєму особистому фотоблозі в Instagram, що офіційно розлучилась із бізнесменом. Причину розриву дівчина все ще не коментує. Наразі Лілія перебуває за кордоном разом зі своєю донькою від першого чоловіка.

Мурат Налчаджиоглу показав нову обраницю, яка має сина від колишніх стосунків
Мурат Налчаджиоглу показав нову обраницю, яка має сина від колишніх стосунків

Мурат Налчаджиоглу також повідомив шанувальникам про розлучення у своїх соцмережах та підкріпив це світлиною свідоцтва. Нагадаємо, що свою нову кохану, блогерку Анастасію Фоксі чоловік представив аудиторії ще коли офіційно перебував у шлюбі. Тоді бізнесмен почав отримувати гнівні коментарі від користувачів та закиди про те, що нова обраниця посприяла розриву.

Хоч зазвичай Налчаджиоглу публічно не реагує на хейт, цього разу чоловік зазначив, що Анастасія ніяким чином не причетна до його попередніх стосунків. Ба більше, за словами Мурата, у час коли шлюб з Лілією дав тріщину, він навіть не був знайомий із Фоксі.

Мурат Налчаджиоглу показав нову обраницю, яка має сина від колишніх стосунків
Мурат Налчаджиоглу показав нову обраницю, яка має сина від колишніх стосунків

Нова обраниця Налчаджиоглу

Бізнесмен не став зволікати, а вже встиг освідчитись своїй новій обраниці. Про це пара повідомила у своїх соцмережах. Мурат та Анастасія разом відпочивали за кордоном, у день коли чоловік зробив блогерці пропозицію, вона ще й була іменинницею.

“Мій найдобріший ранок”, – написала Анастасія під світлиною розкішної каблучки.

Наразі відомо, що Фоксі має сина він попередніх стосунків. Налчаджиоглу також вирішив познайомити кохану з донькою від першого шлюбу. Таким складом новоспечена сім’я час від часу подорожує та ділиться спільними знімками у соцмережах.

Мурат Налчаджиоглу показав нову обраницю, яка має сина від колишніх стосунків
Мурат Налчаджиоглу показав нову обраницю, яка має сина від колишніх стосунків

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.