50-річна дружина Кличка повернулася до колишньої професії: виходить крутіше, ніж колись – “Це не просто”

Напередодні свого 50-річчя колишня дружина мера Києва Наталія Єгорова оголосила, що повертається до модельного бізнесу. Вже пройшли перші зйомки, які викликали не тільки захоплення, а й шквал емоцій.

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка – Наталія Єгорова у минулому модель. Щоправда, після заміжжя та народження трьох дітей, кар’єру довелося призупинити та повністю присвятити себе родині.

Вже пізніше Наталія спробувала себе у ролі співачки, а також стала серйозно захоплюватися йогою, а напередодні свого 50-річчя жінка вирішила зробити подарунок і знову повернулася до модельного бізнесу. Про це екс-дружина Кличка повідомила у своєму Instagram.

Екс дружина Кличка оголосила про повернення до модельної кар'єри
Екс дружина Кличка оголосила про повернення до модельної кар’єри

У коментарі Єгорова зазначила, що вікові моделі сьогодні дуже потрібні у багатьох відомих брендів, тому вона вирішила повернутися до професії. Тим більше, що сама робота приносить їй величезне задоволення. У міклоблозі вже можна побачити її кілька глянсових обкладинок. 50-річна Наталя знімається як студії, так і на вулиці, де демонструє одяг у різних стилях.

Одна з останніх зйомок, на яких 50-річна Наталя приспустила джинси і постала в спідній білизні, викликала шквал коментарів.

“Так, ви виглядаєте красиво, на свій вік, але чому ж вам так хочеться роздягтися?” – запитала одна з підписниць.

На що Єгорова з гідністю відповіла:

“Ми приходимо в цей світ голими. Якщо вас бентежить або дратує жіночність і краса жіночого тіла, можливо варто задуматися про свої комплекси та заховані за ними травми”, – написала модель.

У коментарі вона також додала, що робота моделлю для неї – це не самоствердження, а самовираження та один із способів прояву себе.

“Бути моделлю – це не просто позувати. Кожна фотосесія – це новий досвід, можливість проявити себе у 100 різних настроях та за короткий проміжок часу спробувати усі види ролі у суботу. Мені це дуже подобається!”, – написала Єгорова.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.