“Просто треба винайняти офіс”. 37-річна екс-дружина Остапчука пояснила, як у 22 роки стала нотаріускою

Колишня дружина популярного українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк дала ексклюзивний коментар на рахунок своєї юридичної діяльності.

Христина Горняк ніколи не ховалася від публіки, коли стала дружиною знаменитого телеведучого. Вона одразу ж завзято почала працювати з аудиторією, а також створила власний блог, за допомогою якого почала заробляти гроші. Підхід жінки до даного питання Володимиру дуже подобався. Власне, зірка був до нестями закоханий, адже невдовзі одружився.

Колишня дружина зірки говорила про те, що насправді Христина стала розлученицею. Мовляв, Володимир познайомився з нею на корпоративі, потім довго листувався і врешті-решт прийняв рішення піти до нової обраниці. Олена ж залишилася разом з двома дітьми, а після була обманута чоловіком у питаннях оголошення розлучення. Нібито Остапчук дуже просив її не говорити про розлад в сім’ї через страх репутаційних проблем, а потім сам заговорив про розставання на ТБ.

Христина Горняк розповіла, як відкрила свій перший нотаріат у 22 роки

Нова обраниця Остапчука: на кого шоумен проміняв Христину Горняк
Христина Горняк розповіла, як відкрила свій перший нотаріат у 22 роки

Христина ж наполягала, що кожен має займатися своєю справою. І щоразу влучно ставила колишню дружину свого чоловіка на місце. Певно, цим навичкам посприяла юридична освіта. Адже Христина з 22 років працює нотаріусом.

Нещодавно у дівчини поцікавилися, як у настільки ранньому віці їй вдалося відкрити власний нотаріат, ще й в Києві. Так, про успіх на даному поприщі у колишньої дружини ведучого запитала авторка YouTube-блогу Наталія Балюк.

“Ой, що в цьому складного – відкрити? Немає нічого складного. Просто треба винайняти офіс. На той період, якщо я не помиляюся, мій перший офіс коштував 700 доларів або 600 доларів оренда. Це абсолютно підйомні гроші, які ти можеш для старту назбирати. Це взагалі не проблема. Десь береш, десь мама, десь…”

Нагадуємо, що Христина та Володимир Остапчук об’явили про своє розлучення 2022-го року. Вже незабаром стало відомо, що у телеведучого з’явилася нова обраниця, і нібито він з нею ще й побрався. Через рік Катерина Полтавська підтвердила, що вийшла заміж за шоумена.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.