Плакала від радості і гордості. Лілія Подкопаєва зізналася, які слова сказав їй посол в Японії 29 років тому

Знаменита українська спортсменка Лілія Подкопаєва вразила мережу зізнанням про слова, які почула від українського посла після того, як отримала золоту медаль на чемпіонаті.

Всесвітньо відома українська гімнастка Лілія Подкопаєва завжди шанувалася українцями, адже коли держава була зовсім молодою, прославили її на весь світ, а це велика заслуга.

Спортсменку завжди кликали на телебачення, активно дивилися разом з нею різні розважальні шоу, і в цілому завжди чекали на екранах. Лілія завела велику кількість зіркових друзів, деякі з них стали їй дуже близькими. А згодом вдало вийшла заміж, народила декількох дітей, і навіть усиновила хлопчика.

Згодом послідувала еміграція, але спортсменка продовжувала підтримувати зв’язок з Україною, і все одно з’являлася в ефірах.

Лілія Подкопаєва розповіла, як посол України довів її до сліз

Лілія Подкопаєва на Олімпійських іграх
Лілія Подкопаєва розповіла, як посол України довів її до сліз

Багато років вона дружила з Ані Лорак, але після 24 лютого їхнє спілкування завершилося. Спортсменка визнала, що неправильно обрала собі друга і зізналася, що насправді вони навіть не розмовляли за ці 2 роки і не обговорювали проблему, яка виникла між ними.

Але цікаво, що обидві свого часу дійсно серйозно по впливали на українську культуру, адже Кароліна співала солов’їною, а Лілія нагадала світу про незалежну та сильну державу, що розквітла у серці Європи.

В одному зі своїх інтерв’ю гімнастка з пригадала, як 29 років тому український посол у Японії привітав її з золотою медаллю і сказав їй слова, які назавжди закарбувалися в її пам’яті. Чоловік заявив, що вона зробила більше для України, ніж ціле посольство.

“І коли на тому чемпіонаті я здобула золоту медаль – тоді почали говорити про Україну, навіть дивитися на карті, де вона знаходиться. Посол тоді сказав: “Лілю, ви за цей тиждень зробили більше для іміджу країни, ніж ми, усім посольством, за півроку”. І тоді, коли піднімався наш, найчарівніший, найкрасивіший прапор, звучав гімн України – мурашки були по шкірі та сльози радості та гордості за свою Батьківщину”, – зізналася спортсменка.

Схожі статті

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.

Які ми були молоді: дружина Павліка показала фотографії, на яких її не впізнати – дуже кардинальні зміни

Четверта дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала фотографії, зроблені кілька років тому. Співак зовсім не змінився, а Катю просто не впізнати.