Залишила Потапа заради нього? Настю Каменських заскочили в обіймах зірки серіалу “Паперовий будинок”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вже багато років чує про себе найрізноманітніші чутки, і ним вона завжди активно протистояла, розповідаючи глядачам, як все насправді.

Але правда в тому, що частина цих чуток в результаті виявилися правдивими. Наприклад, плітки про її роман з Потапом були абсолютно виправданими, про що шанувальники, звичайно, дізналися набагато пізніше.

Коли Олексій та Настя влаштували свято на честь свого весілля, лише тоді стало відомо про їхній статус стосунків. І це при тому, що торжество було зроблено не просто для того, аби добре провести час, а не без бажання пропіаритися.

Настю Каменських заскочили в обіймах зірки серіалу “Паперовий будинок”

Настя Каменських показала фото з зіркою серіалу Паперовий будинок. Артистка з чоловіком Меган Фокс

2021 року Потап неодноразово говорив про те, що планує вивести свою дружину на світову сцену і зробити її іспаномовною зіркою.

Настя Каменських ідеально вивчила мову завдяки допомозі Мішель Андраде, і вже почала з’являтися на іспанських телеканалах, як у життя українців у зірвалася страшна біда. І звісно, плани змінилися, однак Настя все одно повернулася до них.

Зараз артистка здебільшого знаходиться за кордоном, і робить все можливе, щоб розповісти про себе світу. Глядачі ставляться до цієї ситуації по-різному. Хтось вірить у зірку, хтось навпаки вважає, що це виглядає дивно. Тим не менш, нещодавно Настя Каменських з’явилася в обіймах всесвітньовідомий знаменитості, який прославився завдяки своїй ролі у серіалі “Паперовий будинок”. Сталося це на премії.

Настя Каменських була єдиною публічною людиною з України, яку запросили. Як зазначила співачка, важливо всіма методами привертати увагу до подій в Україні. Тож, артистка відвідала музичну премію і вкотре нагадала про боротьбу українців. За словами Насті Каменських, вона в усіх інтерв’ю розповідала про Україну.

Настя Каменських показала фото з зіркою серіалу Паперовий будинок

Раніше вже з’являлася інформація про те, що нібито Настя Каменських зустрічається з іноземцем. Однак навряд мова йде про актора. Тим паче, що останнім часом співачка якомога частіше намагається нагадати про те, що вона дійсно кохає свого чоловіка і йти від нього не збирається.

Схожі статті

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.