Колишня дружина Дзідзьо Славія заговорила про воззʼєднання та вразила зізнанням: “Можливо нам бути знову”

Знаменита українська співачка Славія презентувала нову композицію, в якій заговорила про воззʼєднання з колишнім. Чи натякає артистка на те, що в її життя повернувся екс-чоловік?

Новина про розлучення Михайла Хоми та його дружини Ярослави була доволі очікувана, у зв’язку з тим, що жінка дала декілька скандальних інтерв’ю, в яких не стала приховувати проблем у шлюбі. Це послужило так би мовити знаком для аудиторії, яка одразу ж запідозрила неладне.

Славія презентувала нову пісню про воз’єднання з колишнім чоловіком

Славія вся в сльозах розповіла про важку втрату
Славія презентувала нову пісню про воззʼєднання з колишнім чоловіком

З моменту розставання екс-пари пройшло три роки. Розійшлися Михайло та Ярослава на хорошій ноті. Зокрема, колишній дружині співака дісталася розкішна квартира на березі озера, яку співачка отримала в якості відступних.

Співачка також нещодавно зізналася, що спілкується зі своїм колишнім чоловіком, і нібито зв’язок вони не втратили. Мовляв, здебільшого Михайло допомагає Ярославі побудувати музичну кар’єру, може дати слушну пораду або оцінити її нову композицію.

Втім, шанувальники підозрюють, що пара ще може зійтися. Адже далеко не всі шлюби розпадаються таким чином, що екс-закохані продовжують спілкуватися. Зокрема Ярослава нещодавно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram презентацію своєї нової композиції, у тексті якої йдеться про стосунки з колишнім та романтичні почуття до них.

Як відомо, Ярослава самостійно пише музику та вірші, тож вона могла надихнутися своїм коханням до екс-чоловіка. І хоча незрозуміло, який на зараз у них статус стосунків, цілком імовірно, що таким чином співачка може натякати на реальне воззʼєднання.

У дописі до публікації Славія зізналася, що вперше знайомить і таким чином своїх слухачів з майбутнім треком. Також вона спиталася, що підписники думають про її нове творіння.

Дзідзьо публічно поки що не відреагував на творчість колишньої дружини. Втім, можливо підписники ще дочекаються цього моменту.

Схожі статті

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.