МастерШеф 13 сезон 10 випуск від 13.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Сама не в курсі, що за страву їла”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто з аматорів не впорався із завданням та назавжди пішов з шоу.

Суддя кулінарного шоу вже назвали, хто покинув “МастерШеф-13”. На цей раз цим учасником стала Галина.

Хто покинув МастерШеф-13

Кулінарія – це уподобання, процеси, але не завжди усні зауваження. Тож у 10 випуску кожен капітан зміг відчути себе у ролі суддів проєкту. Кожні 15 хвилин один учасник звертався до команди, щоб залишити підказки. Проте за допомогою слів.

Стало проблемою, як ще донести потрібне та чи зрозуміють суперники один одного. Аматори 13 сезону так і не навчилися комунікувати без галасу та скандалів.

Крім того, учасники поборолися і на швидкість. Однак поверхонь було набагато менше, ніж Майстер-Шефівців. Варто відмітити, що на цей раз аутсайдеркою за думкою глядачів стала Кролик. Користувачі навіть не приховували свого справжнього ставлення до вчасності та активно залишали відгуки щодо її поведінки в коментарях.

Однак, з шоу пішла Галина, що варто відмітити також не викликало багато критики зі сторони глядачів. Здебільшого аудиторія погодилася з думкою суддів на рахунок учасниці.

Хто покинув МастерШеф-13
Хто покинув МастерШеф-13

Так, аматор не погоджувалася зі своїми помилками та не могла їх прийняти, що здебільшого і потягнула за собою поразку на шоу.

Нагадуємо, що після 24 лютого трансляція програма була призупинена через відсутність спонсорів, а також події в країні. Однак вже через півроку продюсером вдалося знайти фінансування та перезапустити сезон.

В нових умовах знімальній групі вже вдалося відзняти декілька сезонів кулінарного шоу, і хоча за концепцією вони не відрізняються від попередніх, але змістом здебільшого направлені на сучасні проблеми та актуальні події.

Втім, глядачі вже неодноразово критикували програму за те, що учасники стали менш талановитими та вихованими, а спостерігати за ними стає нудно.

Схожі статті

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.