Камалія заступилася за Захура після чуток про проблеми в сімʼї: “Має можливості відповідати на звинувачення”

Знаменита українська співачка Камалія вийшла на зв'язок після вражаючих новин про проблеми в сім'ї артистки та заступилася за свого колишнього чоловіка.

Найбагатша співачка Камалія більше року знаходиться у статусі вільної жінки. Так, артистка 2023 року зробила заяву про те, що розлучається зі своїм чоловіком-мільярдером. Реальна причина розставання назва не була. До цього співачка зізнавалася, що у конфлікті зі старшою дочкою бізнесмена він встав на сторону спадкоємиці, чим серйозно підірвав довіру артистки.

Камалія зізналася, чи відповідають дійсності чутки про проблеми в її сімʼї

Камалія зізналася, чи відповідають дійсності чутки про проблеми в її сімʼї

Увесь цей час екс-подружжя показувала, що між ними панують дуже теплі та ніжні стосунки. Мовляв, попри розставання, вони продовжують старатися заради спільних дітей, і це робити не важко, зважаючи на м’який характер мільярдера.

Але нещодавно в мережі з’явилися скандальні фотографії співачки, на яких помітно синці та гематоми. Одразу ж з’явилася плітка про те, що нібито це з Камалією зробив її колишній чоловік.

Втім, артистка одразу ж відреагувала на цю новину, не тільки спростувавши дану інформацію, але і закликавши пресу не розповсюджувати подібне.

Камалія зізналася, чи відповідають дійсності чутки про проблеми в її сімʼї

“Я благаю засоби масової інформації поважати приватне життя Захура і утримуватись від втягування його у будь-які непотрібні дослідження чи сенсації”

Також співачка закликала надавати пріоритет чесності та відкритості, і не зачіпати чужу репутацію, особливо, коли це стосується її колишнього чоловіка, що немало зробив для неї та людей.

Примітно, що бізнесмен взагалі ніколи не реагує на жодні випади на свою адресу. Артистка пояснюється тим, що він не сидить в інтернеті та не використовує соціальні мережі.

При цьому співачка при будь-які нагоді завжди намагається нагадати українцям про те, скільки всього чоловік зробив для держави та українців, навіть попри те, що відсутній на її території.

Схожі статті

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.

Які ми були молоді: дружина Павліка показала фотографії, на яких її не впізнати – дуже кардинальні зміни

Четверта дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала фотографії, зроблені кілька років тому. Співак зовсім не змінився, а Катю просто не впізнати.