Важкохвора Катерина Тишкевич вперше розкрила подробиці свого лікування після реанімації: “Ситуація складна”

Знаменита українська акторка Катерина Тишкевич зробила коментар на рахунок стану свого здоров'я, а також процесу лікування, який забирає в неї останні декілька років дуже багато сил та енергії.

Декілька місяців тому родина знаменитої української акторки Катерини Тишкевич була вимушена просити у українців гроші для того, щоб витягнути артистку з реанімації. Так, знаменитість приїхала лікуватися до Одеси, але в результаті її стан значно погіршився, почав відбуватися сепсис.

Катерина тиждень пролежала в комі, з якої її час від часу виводили. За ці 7 днів родина витратила приблизно 300 тисяч гривень для того, щоб повернути до життя акторку.

Лікарі говорили про те, що є високий ризик того, що дівчина помре, але все ж таки вона залишилася живою і вже через декілька тижнів потішила фанатів новорічними фотографіями з коханим.

Катерина Тишкевич розповіла подробиці лікування своєї важкої хвороби

Катерина Тишкевич вперше розповіла, як була введена у штучну кому
Катерина Тишкевич розповіла подробиці лікування своєї важкої хвороби

“Днями була ще в одного невролога. Виявляється, що я не всіх ще обійшла в Україні. Він сказав, що ситуація складна. Я дійсно перепробувала вже майже всі різновиди антидепресантів, що впливають на хронічні болі, і була у всіх лікарів. Він підтвердив, що їхати кудись за кордон сенсу немає, бо протоколи одні і ті самі на хронічний головний біль”

Також зірка зізналася, що лікар їй сказав, нібито вона недостатньо лікувалася препаратом, який для неї підібрали, і для того, щоб відчути хочаб якісь зміни, необхідно лікуватися приблизно 2 місяці, вона ж натомість пила його всього 3 тижні.

За словами Катерини, її не полишають головні болі, які заважають їй жити. В результаті, їй стали комбінувати ліки, що насправді дуже важко для її здоров’я, і неймовірно шкідливо. Тишкевич намагається знизити рівень небезпечності, але презентацій все зводиться до того, що лікування виходить неефективним.

Нагадуємо, що вперше про хворобу Катерина стало відомо 2 роки тому. На той момент лікарі розводили руками і взагалі не могли поставити ніякого діагнозу і підібрати відповідний лікування. Зараз Тишкевич має певні протоколи на руках, які допомагають її побороти свій стан.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.