Не пройшло і року: чому Аліна Гросу та молодий красень-бізнесмен Комков розлучилися невдовзі після весілля

Своє перше весілля Аліна Гросу зіграла з великим розмахом та не жаліла ніяких коштів на свято. Поговорювали, що було витрачено близько 100 тисяч доларів.

Близько 5 років Аліна Гросу витратила на навчання в Москві. Співачка зізнавалася, що далося їй це дуже непросто. Однак, з російської федерації Аліна все ж таки повернулася не самотня. Там їй зустрівся чоловік, який невдовзі став її обранцем.

Мова йде про московського бізнесмена Олександра Комкова. За невідомої причини пара все ж таки вирішила оселитися в Україні. Можливо через творчість артистки. Після розкішного весілля Віталії Аліна та Олександр отримали в подарунок квартиру від батьків, в якій розпочали ремонт.

Чому Аліна Гросу та бізнесмен Олександр Комков розлучилися

Аліна Гросу розповіла, чому Олександр Комков пішов від неї
Чому Аліна Гросу та бізнесмен Олександр Комков розлучилися

Але заселитися в нові апартаменти молоді люди не встигли, тому що вже через півроку було оголошено про розлучення. Цікаво, що Аліна Гросу вирішила не приховувати жодної деталі розставання.

Вона зізналася, що Олександр насправді був зацікавлений в грошах. Мовляв, попросив у неї перерва в стосунках, а сам тим часом пішов до іншої жінки, яка була не тільки старша за неї, але і набагато багатша.

Весілля Аліни Гросу та Олександра Комкова
Чому Аліна Гросу та бізнесмен Олександр Комков розлучилися

І нібито про цей нюанс Олександр розповів своїй дружині самостійно. Коли ж на стороні стосунки не склалися, Комков намагався повернутися назад, але Аліна його не пробачила.

Батько Гросу журналістам розповів, що взагалі не вподобав зятя, але жодним чином не намагався протистояти йому чи вмовити Аліну почекати. Мовляв, дав дочці розкіш самостійно пройти цей етап та набратися досвіду.

Зараз Аліна Гросу знову заміжня. Новина про її весілля прийшла зі Сполучених Штатів Америки. На даний момент невідомо, хто став її обранцем. Подейкують, що це Роман Полянський, з яким, як здавалося, співачка розійшлася.

Артистка приховує особистість коханого навмисно, але її подруга розповіла пресі, що нібито чоловік Аліни має пряме відношення до шоу-бізнесу, а тому в них є навіть момент конкуренції. На даний момент саме тому Гросу не хоче виводити його з тіні.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.