31-річна Христина Соловій розповіла, про свої перші серйозні стосунки: “Це сталося в 14 і мама не знала”

Популярна виконавиця розповіла про своє перше кохання, кавалера, який мав іншу дівчину та зізналася, чи обговорювала з мамою тему інтимного життя.

Відома українська співачка Христина Соловій поки незаміжня. Проте, має певний досвід у стосунках. Чого тільки вартують плітки про її роман з Сергієм Жаданом, які жінка самостійно розігріває. Нещодавно вона відверто розповіла про свої перші серйозні стосунки. Особистим вона поділилася з “Люкс ФМ”.

За словами жінки, її перші “близькі” відносини трапилися у віці 14 років. Тоді дівчина була закохана у старшокласника, який, до речі, вже мав стосунки. Христина жартома називає себе коханкою, бо змогла зацікавити “зайнятого” кавалера й пішла на це свідомо.

Христина Соловій розповіла про перші серйозні стосунки
Христина Соловій розповіла про перші серйозні стосунки

Того дня, Соловій не повернулася додому після репетиторства, набрехавши батькам, що залишилася у подруги. Мати дівчини запідозрила, що у її житті відбилися зміни. Проте, відвертої розмови родички не мали.

“Я приходжу додому, а мама мені каже: “У тебе щось серйозне сталося в житті?””, – розповіла співачка.

Христина Соловій розповіла про перші серйозні стосунки
Христина Соловій розповіла про перші серйозні стосунки

Артистка зізналася, що у її родині не було с**суального виховання. Тому ця тема ніколи не обговорювалася. Можливо, це і стало причиною такого раннього досвіду. Попри це, жінка запевняє, що має дуже близькі та теплі стосунки з батьками.

Нагадаємо, нещодавно Соловій підтвердила плітки навколо її відносин з лідером гурту “Жадан і Собаки”. Вона розповіла, що ініціатором романтичних стосунків став Сергій. Але з часом вони вичерпали себе та жінка захопилася іншими, заради якого і покинула виконавця.

Христина Соловій розповіла про перші серйозні стосунки
Христина Соловій розповіла про перші серйозні стосунки

Христина розповіла, що її нинішній обранець значно старший за неї. Різниця між закоханими становить 11 років. За словами співачки, він військовослужбовець.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.