Старша донька Олі Полякової розповіла, скільки заробляє на своїх соцмережах: в 12 разів більше мінімалки

Вона може мати все, що побажає, адже багаті батьки нічого не пошкодують для любої донечки. Проте, Маша й сама не проти заробляти. Як вона це робить та скільки отримує?

Родина української співачки Олі Полякової не бідує. Жінка успішно побудувала кар’єру в українському шоу-бізнесі, а чоловік успішний бізнесмен Вадим Буряковський має власний завод з виготовлення побутової техніки. Проте, попри чималий дохід родини, старша донька подружжя не прости самостійно заробляти.

19-річна Маша Полякова отримує власний дохід. Способами заробітку та його обсягом, дівчина поділилася з проєктом “33 запитання від Люкс ФМ“. За її словами, дохід їй приносять соціальні мережі, зокрема Instagram та TikTok.

“У мене багато зараз реклами в ТікТок та Instagram, ефіри ще я веду”, – поділилася блогерка.

Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах
Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах

Вона не схотіла називати суми заробітків та віджартувалася, мов на таксі вистачає. А коли ведучий шоу уточнив, чи отримує Маша понад 100 тисяч гривень на місяць, вона відповіла досить неоднозначно.

“Можливо, десь так і є”, – так і не зізналася Маша.

Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах
Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах

Наразі, Маша живе окремо від батьків та забезпечує себе сама, принаймні старається. Ще пів року тому, вона поринула у самостійне життя та насолоджується ним. Схоже, їй до вподоби відповідальність. Проте, дівчина зрозуміла, що є певні недоліки. Маша не любить готувати, тож цей новий обов’язок викликає труднощі. Також, дівчина пішла стопами матері та займається творчістю. Наразі, Маша має власний гурт, а Полякова всіляко підтримує доньку.

Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах
Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова показала захоплення своєї молодшої доньки. Аліса з раннього дитинства захоплюється їздою верхи, а зараз ще й вчиться піклуватися про коней. Таким хобі вона неабияк вразила свою зіркову маму.

Схожі статті

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.