Кацурін і Дорофєєва вже давно одружені, а Дантес і Кацуріна зробили перше спільне фото за 2 роки: прогрес

Хоч Володимир Дантес і Даша Кацуріна вже протягом 2 років перебувають в стосунках, ділись знімками із шанувальниками пара не звикла. Днями дизайнерка мало не вперше опублікувала світлину з коханим.

Співак Володимир Дантес та дизайнерка Даша Кацуріна вже протягом 2 років перебувають в стосунках. Про роман пари стало відомо влітку 2022 року, напередодні Дантес розлучився зі співачкою Надією Дорофєєвою, а Кацуріна із ресторатором Михайлом Кацуріним.

Протягом тривалого часу Даша була вимушена перебувати за кордоном задля безпеки своїх дітей – доньки Олександри та сина Івана. Проте згодом дизайнерка ухвалила непросте рішення та повернулась на Батьківщину до свого нового обранця Володимира Дантеса. Наразі пара разом з дітьми Даші від попереднього шлюбу проживає у розкішному приватному будинку.

Дантес і Кацуріна продемонстрували спільний романтичний знімок вперше за 2 роки
Дантес і Кацуріна продемонстрували спільний романтичний знімок вперше за 2 роки

У свій особистий фотоблог в Instagram Кацуріна щодня публікує всі актуальні новини, ділиться з підписниками милими відео з коханим та показує, як Володимир бавиться з її дітлахами. Проте спільним романтичними світлинами Дантес і Кацуріна тішать шанувальників лиш зрідка.

Нещодавно новоспечена родина продемонструвала затишні світлини з сімейного відпочинку. Володимир Дантес прокоментував допис коханої:

“Спільне фото за 2 роки. Ми робимо успіхи!) Дуже красиво”

Нагадаємо, раніше виконавець коментував, чи планує одружитись із дизайнеркою. Ще рік тому, в одному з інтерв’ю Володимир Дантес пояснив своє ставлення до шлюбу. Поки пара не квапить події, за словами співака, їм і без штампа у паспорті дуже комфортно разом.

“Я не знаю з приводу весілля, ми часто перекидаємося якимись моментами. Але і так класно. Наразі – і так супер. Я не відкидаю той момент, що буде воно”, – каже Дантес.

А ось ексобранці пари, Дорофєєва та Кацурін, зволікати не стали. Зірки зіграли таємне весілля ще влітку 2023 року.

Дантес і Кацуріна продемонстрували спільний романтичний знімок вперше за 2 роки
Дантес і Кацуріна продемонстрували спільний романтичний знімок вперше за 2 роки

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.