43-річна Тоня Матвієнко розповіла, чому її мама була проти Арсена Мірзояна: “Була незгодна з вибором”

Виконавиця не стала приховувати правду та розповіла, як її Ніна Матвієнко відреагувала на звістку про нового обранця. Чи зраділа легендарна співачка?

Подружжя Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко вже 7 років в офіційному шлюбі. Вони кохають одне одного та виховують спільну доньку Ніну. Проте, починалося все не так безхмарно.

Пара познайомилася під час участі в вокальному проєкті “Голос країни”, де часто спілкувалися. Поступово в їх серцях зароджувалося кохання. Але, була проблема. Арсен вже мав дружину й двох дітей. Пара довго вагалася чи варто починати ці стосунки, проте артисти зрозуміли, що не можуть один без одного.

Тоня Матвієнко розповіла про ставлення матері до її другого шлюбу
Тоня Матвієнко розповіла про ставлення матері до її другого шлюбу

Тоді, виникло наступне питання: як сприймуть рідні та публіка їх союз? Про враження своєї мами від новини, Тоня розповіла під час інтерв’ю Олексію Суханову. Жінка не стала приховувати, що мати не була у захваті від вибору доньки. Вона розуміла наслідки, адже була впевнена, що оточення не прийме їх стосунків.

“Вона мені казала: “Ти все обдумай, чи воно тобі треба”. А я казала, що я його кохаю. “Чи ти переживеш, що скаже суспільство про вашу історію?”. Я сказала: “Я все витримаю”, – розповіла жінка”, – пригадала Тоня.

Тоня Матвієнко розповіла про ставлення матері до її другого шлюбу
Тоня Матвієнко розповіла про ставлення матері до її другого шлюбу

В результаті, Мірзоян покинув родину заради нового кохання. Поступово стосунки з тещею налагодилися. Тоня запевняє, що вони дуже толерантно відносилися один до одного, а сам Арсен охарактеризував їх стосунки, як дуже спокійні та неконфліктні. Чоловік розповів, що Ніна Митрофанівна була дуже мудрою людиною та вміла радіти за близьких. Інколи між ними виникали сварки, але тільки на побутові теми.

“Вона мудра жінка. Багато чого бачила в цьому житті. Якщо все добре – вона просто радіє. Як буддисти”, – пригадав Арсен.

Тоня Матвієнко розповіла про ставлення матері до її другого шлюбу
Тоня Матвієнко розповіла про ставлення матері до її другого шлюбу

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.