Чому Тіна Кароль, якщо її чоловік Огір, а батьки – Лібермани: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита співачка Тіна Кароль багато років виступає під однаковим псевдонімом, і навряд колись захоче його змінити, адже з ним вона побудувала блискучу кар'єру.

З творчістю Тіни Кароль публіка познайомилася аж на початку двотисячних. За цей час вона неабияк змінилася і зовнішньо, і внутрішнє. Але деякі речі залишаються незмінними: наприклад, репертуар артистки та її псевдонім.

Зірка одразу ж зв’язала себе саме з популярною музикою, яка здебільшого була ліричною та драматичною. Подальші події у житті виконавиці лише у кріпили її в цьому жанрі.

Тіна Кароль розповіла, чому виступає під псевдонімом

Тіна Кароль показала чоловіка, з яким разом 18 років
Тіна Кароль розповіла, чому виступає під псевдонімом

Цікаво, що співачка ніколи не приховувала свого реального походження. Справжнє ім’я артистки — Тетяна Ліберман. Свого часу вона розповіла, чому не стала використовувати своє справжнє ім’я, яке, до речі, також дуже красиве.

Як пояснює Тіна, такий псевдонім артистці дістався після довгого мозкового штурму всієї команди перед конкурсом “Нова хвиля”. Хоча деякі стверджують, що свій псевдонім Тіна Кароль вилучила з псевдоніма Ані Лорак (Кароль навпаки). У 2007 році, коли артистка змінила творчу команду, Тіна Кароль закріпила його як ім’я за паспортом.

На рахунок пліток стосовно зв’язку свого псевдоніму з Ані Лорак співачка неодноразово спростовувала дану новину і заявляла, що це вигадки.

Але доля дивним чином пов’язала співачку зі своєю колегою в іншому руслі. Так, Кароліна декілька років тому своєму інтерв’ю натякала на те, що саме Тіна Кароль не пускала її назад на українську сцену, і нещодавно дана інформація підтвердилася завдяки зізнання режисера Олега Боднарчука.

Фанати до останнього відмовлялися вірити у те, що Тіна взагалі має відношення до цієї справи, і в коментарях суворо її захищали. Але через декілька років ця версія підтвердилося, а фанати підтримали свою виконавицю, заявивши, мовляв, правильно зробила. На цей момент репутація Ані Лорак була повністю зруйнована через те, що вона не підтримала свою батьківщину і повернулася до Москви.

Схожі статті

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.