Імпозантний театрал з каштановими кучерями: як виглядає пасинок Наталії Сумської Георгій Хостікоєв

Син легендарного українського актора театру та кіно Анатолія Хостікоєва, зрідка з'являється в публічному просторі. Однак днями Георгій Хостікоєв опублікував нову світлину у свій особистий фотоблог.

Відомо, що український актор театру та кіно Анатолій Хостікоєв тричі перебував у шлюбі. Його першою обраницею стала Надія Кондратовська, проте побудувати довготривалі стосунки акторам не вдалось. Другою коханою Хостікоєва була Любов Куб’юк, яка також захоплювалась театральним мистецтвом. У цьому шлюбі в пари народився первісток, який отримав ім’я Георгій.

Однак лише зі своєю третьою дружиною, акторкою Наталією Сумською, Анатолій зміг віднайти справжнє щастя та поринув у довготривале кохання. У пари народився син В’ячеслав, який пішов по стопах зіркових батьків та продовжив династію акторів. Проте, що відомо про старшого сина Анатолія Хостікоєва та Пасинка Наталії Сумської?

Син Анатолія Хостікоєва показав, як змінився за ці роки
Син Анатолія Хостікоєва показав, як змінився за ці роки

Георгій, як і його відомий батько, здобув освіту в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карповича Карпенка-Карого. Ба більше, наразі Хостікоєв-молодший має за своїми плечима чималий багаж зіграних п’єс та ролей у фільмах.

В особистому фотоблозі артиста можна побачити Insta-stories з фрагментами вистави “Боїнг-Боїнг”, де Георгій грає на сцені разом із Ольгою Сумською та Віталієм Борисюком. Однак син Анатолія Хостікоєва, на відміну від зіркової родини, не часто з’являється на публічних заходах. Про особисте життя 42-річного актора мало що відомо.

Однак днями Георгій опублікував нову світлину в своєму профілі Instagram. На знімку імпозантний чоловік зі стильною зачіскою постав у класичному костюмі.

“Пристебни пасок безпеки! Ось, що я говорю собі, коли відвідую театр. Тому що це завжди робота, навіть коли я перебуваю поза сценою. Ти аналізуєш, береш безпосередню участь. Це ніколи не про “розважай мене”, а завжди про “пориньмо у це!”, – залишив опис Георгій.

Схожі статті

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.