Дмитро Коляденко розкрив таємницю про взаємини з Іриною Білик: “цього” у зірок немає вже давно

Знаменитий український телеведучий те що в мене Дмитро Коляденко дав ексклюзивний коментар на рахунок стосунків з Іриною Білик, вразивши правдою про деталі.

Історія кохання Ірини Білик та Дмитра Коляденка була вельми непростою. Перш за все ця любов була неймовірно емоційною. Обидва не впоралися з тими викликами, що встали на їхньому шляху та розійшлися. І хоча руки проходили, вони не забували про одне одного ні на мить.

Врешті-решт їм вдалося помиритися і налагодити взаємини. Екс-подружжя стали хорошими друзями. Втім, Дмитро зізнався неодноразово, що насправді намагався повернути колишню, але все марно. Тим паче, що вона вийшла потім за Аслана Ахматова від якого народила сина Табріза.

Дмитро Коляденко розкрив таємницю про взаємини з Іриною Білик

Діма Коляденко та Ірина Білик
Дмитро Коляденко розкрив таємницю про взаємини з Іриною Білик

І лише останні декілька років публіка почала підозрювати, що колишні могли зійтися, адже на їхніх особистих сторінках в соціальній мережі Instagram постійно з’являються свіжі кадри, на яких вони то цілуються, то обіймаються, то в дописах називають одне одного дружиною та чоловіком.

Але Коляденко зізнався, що насправді вони не зустрічаються. Що ж між ними відбувається?

“З колишніми можна дружити, пити чай, але чашку ти не склеїш. Вона була розбита. Не можна повертатися в старі стосунки. Тільки нове життя. Ми друзі й усе. У нас цього немає вже давно”, – сказав хореограф у програмі “Вихідний 2.0”.

Нагадуємо, що 3 роки тому Ірина Білик повідомила про своє рішення розлучитися з чоловіком. За її словами, офіційною причиною стала тривала розлука, яка повністю знищила їхнє кохання. Аслан припинив приїжджати до України після того, як почалася пандемія. Та коли з’явилася можливість все ж таки дістатися до дружини та сина чоловік все одно не захотів цього зробити.

Тим не менш, екс-подружжя залишилися в хороших стосунках, і 24 лютого Аслан підтримав свою сім’ю і виступив з відкритою позицією.

На даний момент він проживає в Москві і здебільшого веде спокійний образ життя. Ірина тим часом виховує його сина і зізнається, що попри розлучення хоче співпрацювати з актором і надалі, адже він талановитий

Схожі статті

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.